BlackFox

Αγορά καινούριας οθόνης!

Recommended Posts

Καλησπέρα στο community! Το καλοκαιράκι έκανα την πολυπόθητη αγορά καινούριου pc και τώρα ψάχνω για μία οθόνη να ταιριάζει στις ανάγκες μου. Αρχικά να αναφέρω ότι έχω gpu 1080ti και cpu ryzen 7 1700. Έχω καταλήξει ότι θέλω IPS panel με GSync. Η χρήση του θα είναι κυρίως για gaming και θέλω να πειραματιστώ με streaming και video editing/utube. Νομίζω ότι όσον αφορά στις ίντσες ιδανικά θα ήταν μία 27άρα καθώς έχω μικρό δωμάτιο (~3χ3) και δεν θέλω να αγοράσω καμιά μεγάλη οθόνη που θα απαιτεί και μεγάλο γραφείο που θα πιάνει χώρο. Το μεγάλο μου δίλημμα και ο κυριότερος λόγος που κάνω αυτή την ανάρτηση στο forum είναι αν θα πρέπει να πάω για 2k ή 4k. Από τα λίγα που έχω ψάξει γνωρίζω ότι για να δείξει πραγματικές δυνατότητες το 4k θέλει 32 ίντσες και πάνω, ότι το 4k προκαλεί κάποια προβλήματα scaling στα Windows και σε κάποια προγράμματα και παιχνίδια, όπως και τέλος ότι ακόμη και η 1080ti δεν έχει την δυνατότητα να τρέξει ομαλά τα τελευταία παιχνίδια σε 4κ ανάλυση και ultra settings. Σε ξένα forum που ρώτησα μου πρότειναν πολύ ultrawide αλλά δεν έχω πειστεί.. Όσον αφορά το budget επειδή σκοπεύω να πληρώσω σε δόσεις δεν έχω πολλούς περιορισμούς είμαι έτοιμος να πάω και για μία οθόνη 800 με 900 ευρώ. Ανυπομονώ να ακούσω τις απόψεις σας και σε καμία περίπτωση μην περιοριστείτε από αυτά που αναφέρω παραπάνω, αν πιστεύετε ότι για την περίπτωσή μου κάτι αξίζει να μου το πείτε! Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Για όλους τους λόγους που προανέφερες, θα σου πρότεινα να πας σε ενα 2k μονιτορ με μεγάλο refresh rate για να έχεις την πιο όμορφη εμπειρία ! Το μόνιτορ που θα επέλγα θα ήταν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html#specs

Όσο δυνατή και να είναι σημερα η 1080ti στο επόμενο εξάμηνο πολύ πιθανόν να βγουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια με τα οποία θα δυσκολεύται να κρατήσει 60fps στα ulta 4k.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now