MetallicGR

Η Google φτιάχνει τον ανταγωνιστή του Surface!

Recommended Posts

Μετά τα Pixel smartphones η Google προτάσσει τα δυνατά της χαρτιά στον ανταγωνισμό και έτσι ανακοίνωσε και το Pixelbook, ένα διαφορετικό laptop.

 

 

Φαινομενικά η συσκευή αποτελεί μια κόπια του Microsoft Surface με μερικές διαφοροποιήσεις που του δίνουν το κάνουν φυσικά να ξεχωρίζει. Το Pixelbook είναι ένα υψηλών επιδόσεων 2 σε 1 σύστημα με μια οθόνη αφής 12.3 ιντσών και ανάλυσης 2,400 x 1,600 pixels. Η οθόνη συνδέεται σε ένα μεντεσέ που μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 360 μοίρες αλλά δεν αφαιρείται από το σώμα της συσκευής όμως επιτρέπει τη χρήση του σε tablet mode.

 

 

Οι περιορισμοί που έχουν αντίστοιχα συστήματα κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους και μιλάμε πρακτικά για το hardware, που μπορεί να μη συναρπάζει κάποιον gamer, αλλά ενσωματώνει έναν τετραπύρηνο Intel 7th gen επεξεργαστή Core i5 μαζί με 8GB  RAM και eMMC storage 128GB, specs που μπορούν να αναβαθμιστούν σε 512GB NVMe SSD και 16GB RAM για πιο απαιτητικούς χρήστες.

 

 

Αν και θα περιμέναμε κάποια έκδοση των Windows, το σύστημα τρέχει το Chrome OS, έχει ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό της Google και υποστηρίζει επίσης και Android εφαρμογές από το Play Store. Τέλος, η αρχική τιμή του ξεκινάει από τα 999€.

 

 

 

 

01677ba7-31c6-4cf9-aaac-0ccc7defed74.jpg.0812be9b6bd7d899069b8f190ca7d538.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now