MetallicGR

H NVIDIA βελτιώνει το αυτόνομο αυτοκίνητο του μέλλοντος!

Recommended Posts

Με τη παρουσίαση του νέου συστήματος Drive PX Pegasus η NVIDIA θέλει να δώσει ένα ηχηρό παρών στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας για άλλη μια φορά.

 

 

Σε σχετικό keynote στο GTC η NVIDIA αναφέρθηκε στις τωρινές τάσεις της αγοράς καθώς και στο νέο σύστημα Drive PX Pegasus που αυξάνει τις επιδόσεις σε νέα επίπεδα αποτελώντας ένα δυνατό εργαλείο για όποιο κατασκευαστή αυτοκινήτων το επιλέξει. Το Pegasus έχει ισχύ 320 TOPS (Tera Operations ανά δευτερόλεπτο) ενώ αποτελείται από 2 οκταπύρηνα Xavier SoCs και 2 πυρήνες από την επερχόμενη γενιά καρτών γραφικών Volta.

 

 

Το σύστημα θα συμβάλλει σε πολλούς τομείς μέχρι και την αυτόνομη οδήγηση του αυτοκινήτου πραγματοποιώντας εκατομμύρια υπολογισμούς για το όχημα που προπορεύεται και άλλα χτίζοντας ένα deep-learning δίκτυο μέσα από συνεχή "εκπαίδευση" του συστήματος. Το αρκετά εξελιγμένο σύστημα της NVIDIA έχει αρκετά μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με την πρώτη εκδοχή και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στους κατασκευαστές κατά το δεύτερο μισό του 2018 οπότε περιμένουμε νεότερα από την εταιρία στο επόμενο GTC. Μέχρι στιγμής η NVIDIA εμφανίζεται αρκετά πρόθυμη να φτάσει σε ένα επίπεδο το σύστημα ώστε σύντομα να βρεθεί σε όλο και πιο πολλά οχήματα της καταναλωτικής αγοράς.

 

 

 

gtc17eu-pressdeck-08_92A96FB5E680445BB5C7C5C50667CAE3.thumb.jpg.205eaa246dbb263ba6c5c58000c7157d.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now