odim

Θερμοκρασιες σε i5-6600k

Recommended Posts

οι θερμοκρασιες μου ειναι 25 σε idle και φτανουν μεχρι τους 65 σε full loading 100%..........με ψυκτρα την INTEL THERMAL SOLUTION BXTS15A FOR SOCKET 1151,ξεπερνα τους 60 τετοια εποχη αρα το καλοκαιρι με καυσωνα ειναι +5 με +10 βαθμους πανω,πρεπει να ανησυχω???? μεχρι ποια θερμοκρασια μπορει να σηκωσει o συγκεκριμενος??? μηπως επειδη ειναι Κ ειναι πιο ζεστος απο απλους i5??? τον δουλευω με turbo boost και ενεργοποιημενο speedstep, σε auto τα υπολοιπα,ακομη κι οταν απενεργοποιησα το turbo απο το bios ξεπερνουσε τα 60,υπαρχει λυση με την  εν λογω ψυκτρα??? μπορειτε να μου προτεινετε καποια αερο-ψυκτρα που να μην χρειαζεται back plate με καλη αποδοση??? εχω και την COOLERMASTER RR-TX3E-22PK-B1 HYPER TX3I με την οποια δεν ειδα διαφορα,παστα χρησιμοποιω την COOLERMASTER MASTERGEL MAKER 4G.............δε θελω να εχει backplate γιατι οι δυο δεξιες τρυπες του socket δεν εχουν αμεση προσβαση ακουμπανε πανω στο σιδερο του κουτιου παρολο που εχει ανοιγμα πισω και χρειαζεται να ξεβιδωσω τη μητρικη για να το περασω..

Link to comment
Share on other sites

Είναι απόλυτα φυσιολογικές!Αν είσαι κάτω από 70-75 σε load ο επεξεργαστής σου είναι "κρύος" και απολύτως ασφαλής(Χωρίς να έχεις πειράξει την τάση).Τώρα όλα αυτά εξαρτόνται πολύ από το airflow που έχεις και το είδος του συστήματος σου(atx, micro atx, mini atx).Πάνω από 85-90 για χρήση 24/7 θα ήταν κάπως ανησυχητικό αλλά απέχεις κατά πολύ από κάτι τέτοιο!

 

Μια καλή ψύκτρα που χρησιμοποίησα σε ένα 6700 σε μινι ιτχ σύστημα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος είναι αυτή:https://www.skroutz.gr/s/10106472/Be-Quiet-Pure-Rock-Slim.html 

Δεν χρειάζεται να ξεβιδώσεις την μητρική αν βαριέσαι τόσο πολύ την διαδικασία και ειναι πανεύκολη στην εγκατάσταση!

Edited by FeelsBadMan
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now