MetallicGR

Στα σωθικά του Google Pixel 2 XL

Recommended Posts

Το iFixit παρουσίασε το δικό του teardown της νέας συσκευής που κατασκευάζεται από την LG δίνοντάς της σκορ που "περνάει τη βάση".

 

 

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες συσκευές που έχει ανοίξει το iFixit είναι γενικά δύσκολες στην επισκευή. Βέβαια, άλλες όπως το Oneplus 5 και το iPhone 7 έχουν δείξει πως είναι γενικότερα πιο προσβάσιμες στο εσωτερικό και τα υποσυστήματα είναι εμφανή σε αυτόν που θα πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή του. Τα πράγματα για το ολοκαίνουριο smartphone της Google, το Pixel 2 XL είναι κάπου εκεί. Αν και δεν έχει καμία επαφή με το Galaxy S8 και το Note 8 που πήραν βαθμολογία 4 από το iFixit, το Pixel 2 XL λαμβάνει ένα 6άρι.

 

 

Το τηλέφωνο είναι δημιούργημα της LG και έτσι λαμβάνοντας υπόψιν την ευκολία που έχουν αντίστοιχα smartphones της περιμένουμε κάτι αντίστοιχο. Πράγμα που συμβαίνει εν μέρει. Η μπαταρία των 3520 mAh κρύβεται αρκετά βαθιά κάτω από το προστατευτικό πίσω κάλυμμα οπότε η αλλαγή της απαιτεί κατάλληλα εργαλεία και σταθερά χέρια.

 

 

Στο εσωτερικό συναντάμε και τον πρώτο custom επεξεργαστή που έχει ενσωματώσει στη συσκευή η Google, ο οποίος θα αξιοποιηθεί από το Android 8.1 Oreo για εργασίες image processing και machine learning από το smartphone.

 

 

 

thmmLr32IEL6YlHO.thumb.jpg.2aee56b4c78ce02c6a57ff9b31af6ed7.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

το ένα κινητό από την htc το άλλο από την lg τόσο διαφορετικά τηλέφωνα λάθος της google να το αναθέσει σε 2 εταιρίες 2 τηλέφωνα τις ίδιας σειράς 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now