MetallicGR

Το 8K VR Headset της Pimax φτάνει τα 3 εκ. στο Kickstarter!

Recommended Posts

Το πιο πετυχημένο περιφερειακό της έδειξε στη πρόσφατη καμπάνια της η Pimax όπου συγκέντρωσε στο Kickstarter πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Η εταιρία που έχει έδρα την Κίνα έδειξε πολύ πρόσφατα το VR project της στον κόσμο του Kickstarter και δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα VR headset με αρκετά εκλεπτυσμένα monitor ανάλυσης 4K για το κάθε μάτι που οδηγούν στον συνολικό αριθμό των 8K. Η καμπάνια στο Kickstarter έχει κερδίσει ήδη περίπου 5000 backers οι οποίοι έχουν συμβάλλει με το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά κάποιας έκδοσης του εν λόγω headset, που όπως φαίνεται έχει ήδη πολλά να προσφέρει στην αγορά. Το σημαντικότερο στοιχείο του είναι και το field of view των 200 μοιρών που δίνει στον χρήστη ενώ οι οθόνες του όπως αναφέρει ο δημιουργός του τουλάχιστον για την 8K X έκδοση τρέχουν στα 90Hz κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρκετές κάρτες γραφικών που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τόσο μεγάλο 3D load, για την ώρα.

 

 

Το headset υποστηρίζει πλήρως τη πλατφόρμα SteamVR της Valve και έτσι κάποιος μπορεί να τρέξει όλους τους δημοφιλείς τίτλους που έχει στην Steam library του με το 8K headset του. Η αρχική τιμή για όσους το πήραν ξεκινάει από τα $399 για την απλή 5K έκδοση και φτάνει μέχρι και τα $499 για το 8K που περιγράφεται παραπάνω αλλά όλα τους έχουν εξαντληθεί, καθώς το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο σε εκθέσεις και άλλα σημεία που παρευρέθηκε η εταιρία όλο αυτό το διάστημα.

 

 

 

59f85ac558fbf_aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9FL0UvNzEwNzI2L29yaWdpbmFsL1Byb2R1Y3RfaGVhZHNldF9jb250cm9sbGVyc19icmljay5wbmc.thumb.jpg.3ebff5b4c4c4af5b39fb9099064898c1.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now