MetallicGR

Το Assassin's Creed Origins γονατίζει τους CPUs των χρηστών

Recommended Posts

Το φαινόμενο του υψηλού CPU usage είναι μέσα στις πρώτες αναφορές για τις επιδόσεις του τίτλου ακόμα και σε high end συστήματα, αλλά μήπως δικαιολογείται;

 

 

 

Μιας και η Denuvo δείχνει δυστυχώς αρκετά αδύναμη στα χέρια όσων 'πειρατεύουν' μεγάλους τίτλους η Ubisoft αποφάσισε να εισάγει μια νέα μέθοδο για να μειώσει τα πειρατικά αντίτυπα των games της, όμως η μέθοδος αυτή επηρεάζει και όσους έχουν αποκτήσει νόμιμα το παιχνίδι. Ο λόγος για το Assassin's Creed Origins του οποίου οι αναφορές μιλούν για υψηλό CPU usage που φτάνει μέχρι και το 100% σε ορισμένα συστήματα (δε γνωρίζουμε specs για να μεταφράσουμε τον φόρτο εργασίας) κάτι που οδηγεί σε stuttering και συχνά framedrops και η πηγή του "προβλήματος" ενδέχεται να είναι η έξτρα προστασία της VMProtect.

 

 

 

Σημειώνεται ότι η Ubisoft πρόσθεσε ένα ακόμη στρώμα προστασίας για να θωρακίσει κατά κάποιον τρόπο την Denuvo όμως η Ubisoft πριν από λίγες ώρες έσπευσε να αντικρούσει τις όποιες φήμες συνδέεουν την VMProtect με το υψηλό usage λέγοντας μάλιστα πως το παιχνίδι έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να χρησιμοποιεί πλήρως το CPU του χρήστη. Πολλά warez groups από την άλλη όπως οι Voksi, γνωστοί για τα gaming releases τους στον χώρο του warez είναι σχεδόν σίγουροι πως το VMProtect αυξάνει τη χρήση του επεξεργαστή κατά 30 με 40% και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό το θέμα δεν επηρεάζει τις πειρατικές κόπιες που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα πιο... σκοτεινά σοκάκια του διαδικτύου.

 

 

 

3LX4qaSbt0K8LfMX.thumb.jpg.8be2292d5e569bc34e969454e5667dd0.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now