MetallicGR

Στο SteamVR τα πρώτα προσιτά Windows Mixed Reality Headsets

Recommended Posts

Σε μερικές ημέρες και πιο ειδικά στις 15 Νοεμβρίου η Valve θα προσθέσει μερικά από τα πρώτα Mixed Reality Headsets στο SteamVR.

 

 

Η Microsoft με τη κυκλοφορία του νέου της Update ονόματι Fall Creators Update εισήγαγε μαζί και την αρχική υποστήριξη σε Windows Mixed Reality Headsets που κυκλοφορούν έχοντας αρκετά χαμηλότερη τιμή από τις δύο κορυφαίες προτάσεις στον χώρο του PC, όμως έχουν ότι χρειάζεται ένας gamer (και όχι μόνο) για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον VR/AR κόσμο.

 

 

Το Steam, η μεγαλύτερη για την ώρα υπηρεσία που περιλαμβάνει πλήθος από συμβατούς VR τίτλους θα δώσει υποστήριξη για τα πρώτα Mixed Reality headsets στις 15 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως όσοι πάρουν στα χέρια τους κάποιο θα έχουν διαθέσιμη μια υπερπλήρη λίστα παιχνιδιών και λογισμικού που θα μπορούν να δοκιμάσουν στο νέο τους hardware. Επισημαίνεται πως για την ώρα υπάρχουν πολλά Mixed Reality Headsets από εταιρίες που συνεργάζονται άμεσα με την Microsoft όπως η Dell, η Acer, η HP και πολλές ακόμη, έχοντας επίσης πλήθος από designs για κάθε γούστο. Τα αρχικά μοντέλα αυτών των κατασκευαστών δεν ξεπερνούν σε κόστος τα $399 (υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις) ενώ ακόμη και τα PC specs είναι πιο προσγειωμένα από αυτά των πιο ακριβών παραλλαγών τους.

 

 

 

10052927759l.jpg.dac74a581feaf15b80e2bc5e6c8d2f38.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now