stavros

Ο Firefox έγινε... Quantum!

Recommended Posts

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες παρουσίας της beta έκδοσης, η Mozilla μόλις χθες διέθεσε στο κοινό την οριστική μορφή του νέου της browser Firefox Quantum.

 

Η Mozilla ευελπιστεί σε παλιές ένδοξες εποχές διπλασιάζοντας την ταχύτητά περιήγησης, σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις browser της εταιρίας και όχι μόνο.

 

5a0c14163e5d4_Screenshot(49).png.16ca561d55beea80c57863757afa4276.png

 

Εκτός από τη βελτιωμένη ταχύτητα, το νέο πρόγραμμα περιήγησης Firefox Quantum υπόσχεται 30% μειωμένη χρήση RAM, σε σχέση με το δημοφιλές Chrome της Google, καθώς και το ισχυρότερο Private browsing. Παρουσιάζεται με βελτιωμένο και έξυπνο σχεδιασμό, με νέα shortcuts και features, όπως τα Screenshots, Pocket, Gaming VR, Library, τα οποία σε συνδυασμό με τα Customization Features (Extensions, Themes, Toolbar) και τη δυνατότητα συγχρονισμού με τις mobile συσκευές σας, υπόσχονται μία ευχερή εμπειρία.

 

5a0c150e841f9_Screenshot(51).png.ae07ee627e6a496747a62f5433670051.png

 

Το ολοκαίνουργιο Firefox Quantum ενσωματώνει μία νέα CSS engine, η οποία εκμεταλλεύεται καλύτερα τους μοντέρνους πολυπύρηνους  επεξεργαστές. Επίσης, το Firefox Quantum σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη διαθέσιμη GPU για ακόμα ταχύτερη εμφάνιση των ιστοσελίδων. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες παρουσιάζονται από τον Lin Clark, μηχανικό του τομέα ανάπτυξης της εταιρείας. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χαμηλή χρήση RAM, φαίνεται να καθιστούν το Firefox Quantum ιδανική λύση για τις φορητές συσκευές.

 

Τον νέο browser Firefox Quantum μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now