MetallicGR

Δείγμα της πρώτης Z390 μητρικής στο SiSoft Sandra!

Recommended Posts

Μια από τις πρώτες μητρικές που θα υποδεχτούν τους refreshed Coffee Lake που θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του SiSoft Sandra.

 

 

Αν και πρόκειται από έναν κατασκευαστή που ίσως να μην "ακουμπήσετε" ποτέ (SuperMicro), το όνομά της έχει κυρίως συνδεθεί με τις enterprise προτάσεις στον χώρο που μέχρι και σήμερα αποτελούν μονόδρομο λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους. Η συγκεκριμένη είναι μια Z390 υλοποίηση που θα κυκλοφορήσει περισσότερο στην αγορά της Ανατολής, όμως το chipset της είναι αυτό που θα υποστηρίξει τους νέους 8πύρηνους της Intel.

 

 

Σημειώνεται ότι σε αυτήν την ανάρτηση στο SiSoft Sandra η μητρική έτρεχε με τη βοήθεια ενός 6-πύρηνου επεξεργαστή και όχι 8-πύρηνου που επιβεβαιώνει πως στο Z390 θα μπορούν να τοποθετηθούν κι άλλοι επεξεργαστές. Ακόμη μια πληροφορία για τους νέους 8πύρηνους Coffee Lake έχουμε από το changelog του Intel Extreme Tuning Utility όπου βλέπουμε πως προστέθηκε αρχική υποστήριξη με τη νέα έκδοση του benchmark. Έτσι όσοι περιμένετε τη νέα πλατφόρμα, το παρακάτω διάγραμμα "προδίδει" τα λεγόμενα των φημών πως θα δούμε τους νέους 8-πύρηνους στην επόμενη Computex.

 

 

5a0d79c27ea8a_desktopsserieslga.png.ed932ecb271ec6f3bc0ade420e63f877.png

 

 

5a0d79c3e90fa_sisoftsandra.png.8004a137c9998ada4aa261103516b028.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now