stavros

Πρώτη εμφάνιση της PowerColor RX Vega 64 Red Devil

Recommended Posts

Όλο και περισσότερο αυξάνονται οι εμφανίσεις των custom υλοποιήσεων για την AMD RX Vega κάρτα γραφικών και αυτή τη φορά είναι η σειρά της PowerColor με την RX Vega 64 Red Devil.

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η RX Vega 64 Red Devil οι χρωματισμοί δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον "κλασικό" συνδυασμό κόκκινου με μαύρο. Για τη ψύξη της αρκετά ενεργοβόρας GPU, η PowerColor επέλεξε 3 ανεμιστήρες ικανού μεγέθους πάνω σε μια αρκετά μεγάλη ψύκτρα καλύπτοντας πλήρως το PCB. Φαίνεται πως το PCB είναι κάπως μεγαλύτερο από αυτό της reference RX Vega 64 έκδοση και πως η κάρτα καταλαμβάνει 2,5 slots, έναντι μιας τυπικής dual slot κάρτας.

 

 

1.jpg.e8f9e51dd4a434754d474873427da976.jpg

 

 

Επίσης διακρίνονται 2 DIP switches, το ένα για τον έλεγχο του LED φωτισμού του logo (μάλλον on/off) και το άλλο (αριστερά) για την εναλλαγή των τριών Bios, ενώ για τη συνδεσιμότητα προβλέπονται 2 DisplayPort και 2 HDMI θύρες, ένας συνδυασμός που διαφοροποιείται από την reference έκδοση της AMD.

 

 

2.jpg.b3dd7f09fd919f9cc699a786c2fea221.jpg

 

 

Η νέα RX Vega 64 υλοποίηση της PowerColor αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία τις επόμενες εβδομάδες, πιθανόν στις αρχές του Δεκεμβρίου.

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

 
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now