MetallicGR

Poll: Πόσες ώρες gaming απολαμβάνετε την εβδομάδα;

Πόσες ώρες gaming απολαμβάνετε την εβδομάδα;  

32 members have voted

  1. 1. Πόσες ώρες gaming απολαμβάνετε την εβδομάδα;

    • Έως 2 ώρες.
      6
    • 2 με 4 ώρες.
      3
    • 4 με 8 ώρες.
      9
    • 8 με 12 ώρες.
      7
    • 12 με 18 ώρες.
      3
    • Πάνω από 18 ώρες την εβδομάδα!
      4


Recommended Posts

Ποιος από εσάς δεν ασχολείται με κάποιο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα; Καλά το φανταστήκαμε!

 

Το να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παιχνίδι είναι μια όμορφη στιγμή - μια στιγμή απόλαυσης για αρκετούς. Κάποιοι καταναλώνουν αρκετές ώρες της εβδομάδας στον αγαπημένο τους τίτλο, ενώ άλλοι ξεχνούν πότε βγήκαν τελευταία φορά από το σπίτι! Αν αυτό απαντά σε κάποιους που διαβάζουν τώρα, τότε εσείς σίγουρα θα έχετε σχηματίσει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

 

Ένα καινούριο PC (ή insert_console_here) με parts που κυκλοφορούν όλο και πιο συχνά στις μέρες μας μπορεί να καταφέρει να μας κρατήσει μακριά από φίλους και γνωστούς για ένα διάστημα, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βάλουμε ένα μέτρο στη κατάσταση, για να μη μας "τη πουν" συνάδελφοι και φίλοι - που θα έχουν και δίκιο στη τελική.

 

Το poll σήμερα έχει να κάνει με τις ώρες που ασχολείστε κάθε εβδομάδα παίζοντας τον ή τους αγαπημένους σας τίτλους. Δε χρειάζεται να γνωρίζετε ακριβώς (ποιος θα ήθελε άλλωστε), αλλά έστω στο περίπου πόσες ώρες gaming απολαμβάνετε την εβδομάδα;

 

 

Gaming.jpg.70350c166d47904d132e716bc4394842.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 20/11/2017 at 12:36 PM, MetallicGR said:

Ποιος από εσάς δεν ασχολείται με κάποιο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα;

 

εγώ... 0 ώρες ακριβώς! :beaten:

Edited by lyk
Link to comment
Share on other sites

4-8 warframe γκουχου γκουχου, αλλά με το που περάσει τελείως το θεματάκι που είχα στα μάτια και επιστρέψω στο making και το modding θα πάω πάλι στις max 2-3.

Ενδιαφέρον θέμα και poll αλλά εξαρτάται σε τι θέλουμε να εστιάσουμε και τι παράγοντες λαμβάνουμε υπόψην. Βλέπουμε το gaming ως μορφή ψυχαγωγίας; Αναφερόμαστε μόνο στο non-casual gaming; Γιατί υπάρχουν και μηχανικοί με PhD που κάποτε έβαζαν ξυπνητήρι για να ποτίσουν τα χωράφια στο farmville, περιπτεράδες που έστησαν pc για wow στο περίπτερο και μόλις σκέφτηκα ότι η μάνα μου παίζει περισσότερες ώρες την εβδομάδα από εμένα (τα facebook, candy crush, connect 3, puzzle games). Για να μην πιάσουμε τι γίνεται στο μετρό με τα κινητά. Επίσης νομίζω υπάρχει αρκετός κόσμος που πήγε από gaming σε series-movie watching, οπότε σου "την λένε" οι συνάδελφοι αν έπαιξες lol και δεν είδες το Game of thrones ή Avengers.

PS Who remembers Diablo 3 (or insert_title_here) launch-> "I am on vacation at home, do not disturb for a week."

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να πω και γω τη πικρή αλήθεια, 4 με 8 είναι το μαξ μου :P Από την άλλη το ευχαριστιέμαι πιο πολύ γιατί με τις λίγες ώρες σου δημιουργείται αυτό το αίσθημα της μη ολοκλήρωσης.

 

Deep. :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now