MetallicGR

Νέες μειώσεις τιμών στους AMD Ryzen και Threadripper CPUs

Recommended Posts

Πολλά καταστήματα και αλυσίδες ρίχνουν τις τιμές πολλών μοντέλων έως και 30% και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για "γραμμή" της AMD.

 

 

Με τη Black Friday να πλησιάζει αρκετά καταστήματα προετοιμάζονται για τις επικείμενες εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα, αλλά το ίδιο φαίνεται πως κάνει και η AMD αφού υπάρχουν αναφορές πως έχει ρίξει τις τιμές της σε πολλούς επεξεργαστές. Οι τιμές μειώθηκαν τόσο στους πιο προσιτούς Ryzen, όσο και στα μεγαθήρια που ακούν στο όνομα Threadripper που αποτελούνται από CPUs έως και 16 πυρήνων. Εάν κοιτάξουμε το πρόσφατο ιστορικό τιμών των Ryzen θα δούμε πως οι τιμές ακολουθούν κατηφορική πορεία τους τελευταίους μήνες κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό για τη τσέπη των τελικών καταναλωτών.

 

 

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται αυτή τη φορά σε "παγκόσμια πτώση τιμών" για τους παραπάνω επεξεργαστές και οι νέες πτώσεις έχουν ήδη έρθει στην Ευρώπη. Οι μειώσεις που περιμένει η αγορά είναι όσες αναφέρονται στους Threadripper που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα τους δούμε μέχρι και 20% κάτω από τη μέση τιμή πώλησης. Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας που συνέθεσε το Guru3D και δείχνει τις μεταβολές των τιμών το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

24301-ryzen3-pib-1260x709_0.thumb.jpg.6d36f95d15b2b69286620e5372c9d776.jpg

 

 

Screenshot_1.jpg.bfe85f845bc7e4bd71097f1632f2cda4.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now