MetallicGR

Φήμη: Στη CES 2018 το νέο Samsung Galaxy S9

Recommended Posts

Αναφορές δηλώνουν σχεδόν σίγουρες ότι η κορεάτικη εταιρία θα εμφανίσει την επερχόμενη flagship συσκευή της σειράς Galaxy στην έκθεση CES τον Ιανουάριο.

 

 

Το refresh όπως το αποκαλούν μερικοί λόγω της ομοιότητας με το τωρινό μοντέλο, ήρθε στο φως από πληροφορίες του Evan Blass θα βρεθεί στην CES για μια γρήγορη εμφάνιση κάτι που σημαίνει πως δε θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωσή του στην εν λόγω έκθεση, με τη τελευταία να αναμένεται κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

 

 

Οι δύο συσκευές θα μοιάζουν αρκετά με τα Galaxy S8 και S8+ φέροντας την ίδια οθόνη των 5.8 και 6.2 ιντσών τύπου Super AMOLED αλλά η διαφορά τους θα έγκειται στον επεξεργαστή που θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 845 για τις νέες συσκευές ο οποίος θα κατασκευάζεται στα 10nm.

Ακόμη μια αλλαγή που θα δούμε στις νέες συσκευές είναι - όπως δείχνει το παρακάτω render - η αναδιοργάνωση των στοιχείων στη πλάτη της συσκευής. Οι κάμερες μαζί με το φλας και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθούν σε κάθετη διάταξη, όμως περισσότερες εκπλήξεις ενδέχεται να δούμε στην CES.

 

 

 

 

1511291935_bgr-galaxy-s9-render_story.jpg.df8b38756a9ac0e9e9a6295669433c22.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον , θα ήθελα να δω πόσο έχουν αλλάξει οι επιδόσεις του snapdragon επεξεργαστή σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ! Και επιτέλους να δούμε σωστή τοποθέτηση του fingerprint sensor. Τέλος μακάρι να κρατίσουν το headphone jack.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now