MetallicGR

Δοκιμάστε δωρεάν το Project Cars 2!

Recommended Posts

Η Slightly Mad Studios δημοσίευσε στο Steam το demo του Project Cars 2 και μαζί δίνει για λίγες ημέρες έκπτωση 40% από την αρχική τιμή του.

 

 

Ο υψηλή οδηγική εμπειρία που προσφέρει το νέο Project Cars 2 έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με αντίστοιχα simulators και για αυτόν τον σκοπό η Slightly Mad δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες το demo του παιχνιδιού ενώ το συνόδεψε με μια γενναία έκπτωση στο Steam. Στο demo έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στο cockpit τριών διαφορετικών αυτοκινήτων, Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 και τέλος της Formula Renault 3.5 δείχνοντας έτσι στον χρήστη τις διαφορετικές οδηγικές εμπειρίες που μπορεί να έχει ο παίκτης παίζοντας το νέο Project Cars 2.

 

 

 

Η διαθέσιμη πίστα σε κάθε περίπτωση θα είναι η Red Bull Ring που έχει σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια από την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού. Αναμφίβολα, ως ένας από τους top racing simulation τίτλους της χρονιάς, το Project Cars 2 υποστηρίζει άριστα τα VR headsets της αγοράς για πραγματικά μοναδική εμπειρία χρήσης.

 

 

 

 

FPInXfDHRUkAcJia.thumb.jpg.ef3e54799818c4156c0fa0c1b8cb7649.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now