MetallicGR

Machine learning δυνατότητες στο νέο Photoshop CC 2018!

Recommended Posts

Η Adobe παρουσίασε μερικές από τις νέες δυνατότητες του νέου της Photoshop CC 2018 και μια από αυτές αξιοποιεί AI για να αποτελεσματικότερη χρήση του select tool.

 

 

Η εφαρμογή, που πλέον δίνεται με τη μορφή συνδρομής κάνοντάς τη πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, ανανεώνεται και η Adobe ανέβασε ένα νέο video στο YouTube επιδεικνύοντας μερικές νέες λειτουργίες όπως το εργαλείο Select Subject. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συμπληρωματικό select tool ονόματι Select Subject επιτρέποντας τον χρήστη να επιλέξει το θέμα της φωτογραφίας που συνήθως βρίσκεται νεταρισμένο στο κάδρο του. Το σημαντικότερο όμως είναι πως αντί για έναν έξυπνο αλγόριθμο (που πρακτικά είναι), η Adobe ενσωματώνει AI δυνατότητες και machine learning για να "μάθει" στο πρόγραμμα πιο είναι το θέμα της εκάστοτε φωτογραφίας, επιλέγοντάς το με το Select Subject.

 

 

Η νέα πλατφόρμα που θα εισάγει η Adobe θα ονομάζεται Sensei και θα συλλέγει δείγματα για να βελτιώσει το εργαλείο ακόμη περισσότερο. Το Select Subject αποτελεί μια αρκετά σημαντική προσθήκη για χιλιάδες χρήστες που θέλουν να περικόψουν το θέμα τους από μια φωτογραφία κάνοντας τη διαδικασία λιγότερο χρονοβόρα κάτι που μέχρι πρότινος ίσως γινόταν με κάποιο plugin. Το Select Subject αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως στο μέλλον ίσως δούμε αντίστοιχα εργαλεία να κυκλοφορούν και για άλλες εφαρμογές της Adobe που θα μειώσουν τον χρόνο που παίρνουν αντίστοιχες διαδικασίες.

 

 

 

 

Screenshot_1.thumb.jpg.e2025c28ed0cd87832fefe930a99d4b3.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now