stavros

Δωρεάν Σαββατοκύριακο για το Tom Clancy’s The Division!

Recommended Posts

Η Ubisoft μας κακομαθαίνει και μετά τα χριστουγεννιάτικα δώρα της, αυτή τη φορά μας προσφέρει ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στο Manhattan μέσω του… Tom Clancy’s The Division.

 

tctd_game-info-refresh_team-formation.jpg.233a8dff1a91758bd500603ebca33d66.jpg

 

 

Η Ubisoft για μία ακόμα φορά αποφάσισε να διαθέσει τον τίτλο δωρεάν για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο σε όλες τις πλατφόρμες (PS4, Xbox One και PC) δίνοντας πλήρη πρόσβαση στο game, ενώ μετά το πέρας της προσφοράς, όλη η πρόοδος θα έχει αποθηκευτεί στον λογαριασμό μας.

 

Παράλληλα με το Free Weekend το οποίο θα διαρκέσει από 7 Δεκεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου, η Ubisoft θα κάνει γενναίες εκπτώσεις στο game μέχρι 70%.

 

5a27225fa88d4_Screenshot(2).jpg.dc3ae85dd32af95bdfd9ae1fb4461127.jpg

 

 

Πρόκειται για ένα online action role-playing game, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016 με αρκετά μεγάλη επιτυχία. Τα reviews ήταν γενικά θετικά και η Ubisoft δήλωνε πως το The Division ήταν το best-selling game της εταιρείας και παράλληλα το μεγαλύτερο first-week launch της για νέο game franchise.

 

 

Στο κοντινό μέλλον λοιπόν, μετά από μία πανδημία που ξέσπασε στη Νέα Υόρκη, ως πράκτορας του επώνυμου Strategic Homeland Division, κοινώς The Division, αναλαμβάνετε να βοηθήσετε την ομάδα στην ανασυγκρότηση της πόλης (Μανχάταν) και να καταπολεμήσετε την εγκληματική δραστηριότητα που αναπτύχθηκε. Το παιχνίδι δομημένο σε RPG στοιχεία (role-playing game), αλλά δεν λείπουν τα ομαδικά και PvP online multiplayer modes. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now