Farkadonitis

ROG Zenith Extreme (X399, socket TR4) - πληροφορίες, εμπειρίες, ενημερώσεις

Recommended Posts

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα thread (και ευχαριστούμε γι'αυτο) τιγκα στα προβλήματα με τον Threadripper και πως να τα λύσεις. Και η AMD ζητάει και λεφτά γι'αυτό. Για τις μνήμες που δεν παίζουν ούτε στις ονομαστικές ταχύτητες ούτε λόγος. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνώ καθόλου, Οπως το πες.  η AMD ζητάει και λεφτά γι'αυτό.

 

Ελα ομως που εγω βρήκα την υγειά μου βιος....βιος πως λέμε βήμα βήμα και δεν με απασχολούν πλέον τα λακαρίσματα σε προγράμματα η σε παιχνίδια η ακομα σε κολλήματα. Μην ξεχνάμε οτι είναι μια νέα πλατφόρμα και όχι σχεδιασμός πολλών χρόνων η ακόμα σχεδιασμός με το καπάκι αλλιως οπως έκανε η ΙΝΤΕΛ. Δες τους καινούργιους και τις πλατφορμες τους και αυτούς που θα ρθουν . Εγω δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το 5% παραπανω εχει 1600 και πανω ευρω. Ισως τα πολλα θερμαντικά προβληματάνα το κάνουν καλοηφερ...αλλα αμα κατεφερουν και ξεκινησουν με τις μνημες..για υατο μην λεμε οτι θελουμε.

 

Οσο για τα για τις μνήμες που δεν παίζουν ούτε στις ονομαστικές ταχύτητες είχα Χ99 που υπόσχονταν 4444GHz που ποτε δεν ειδα

 

Ασχετο αλλα...Σημειώνω επίσης οτι ποτε δεν ήμουν φίλος των QVL's. Περισσότερο τους γαργαλήματος και του ενστικτώδους και ποτε δεν έπεσα έξω. το QVL σημερα ειναι...αυριο μπορει να μην ειναι.

 

 

 

 

Edited by Dimitrios1971
Link to comment
Share on other sites

εε...αυτο λεω και εγω. Εχω μια στο σπιτι απ την καλη..x99 700 κατοσταρικα μητρικη

 Ετσι ειναι και με την τσαλιματου ...κατι σαν τον Βουκεφαλα. Αμα την δαμaσεις δεν θες να καταβει ( shut down ) ντιπ...

Edited by Dimitrios1971
Link to comment
Share on other sites

Όσων αφορά τις μνήμες η AmD υπόσχεται ταχύτητες έως 2667 εάν δεν κάνω λάθος (μπορεί 2400 αλλά οι epyc είναι στο προηγούμενο οπότε μάλλον 2667) οπότε όταν βάζεις κάτι πιο γρήγορο θεωρείται overclock κι κανένας δεν θα σου εγκυηση ότι παίζει

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, jax7480 said:

 

Μόνος σου το είπες...

Εκτός αν οι Threadripper κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες...

 

 Απριλιο εαν δεν κάνω λάθος...με την διάφορα οτι στα χ99 αλλάξαμε 5 gamig μητρικές και 3 κατασκευαστές για να δω να δουλέψουν όπως θέλω εγώ.

Εδω χρειάστηκα μια.

 

ΥΓ: Ξέρω...θα κατηγορηθώ ως AMD Fan Boy αλλα δεν ειμαι. Ειμαι απλα ευχαριστημένος με το χρηματικό ποσο που ξόδεψα σε αυτη την κατηγορία για αυτο που ήθελα.

 

 

Edited by Dimitrios1971
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το ότι έκανες λάθος επιλογές στις μητρικές Χ99 δε λέει κάτι. Στο TR4 πήρες την ακριβότερη που υπάρχει με τη μια. Δεν παίζει ούτε στα εργοστασιακα specs βέβαια και είσαι και ευχαριστημένος με τα λεφτά που έδωσες. Κανονικά έπρεπε να επιστρέψεις τη μητρική και το CPU να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τους πεις να τα βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Αλλά είναι AMD όποτε είναι δικαιολογημένοι.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είναι η προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστή.

Σεβασου και εσύ την δική μου και θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω το γνωστό σε όλους μας: '' το καλύτερο είναι πάντα αυτό που νομίζεις εσύ ότι σε βολεύει στην χρήση που θέλεις και όχι ότι σου προτείνουν οι άλλοι ''. Μπορεί να είναι καλύτερο πράγματι αλλα ίσως δεν σημαίνει θα είναι και εύχρηστο στην χρήση για σένα...

1 hour ago, jax7480 said:

Δεν παίζει ούτε στα εργοστασιακα specs βέβαια και είσαι και ευχαριστημένος με τα λεφτά που έδωσες. Κανονικά έπρεπε να επιστρέψεις τη μητρική και το CPU να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τους πεις να τα βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Αλλά είναι AMD όποτε είναι δικαιολογημένοι.

 

Ειδες πολλες μητρικές με εργοστασιακα specs να δουλευουν ολα τα GHz με ολα τα Rangs με Rams στα υψηλα GHz και ολα τα κανάλια; Εγώ όχι. Μονό με άζωτο αν δεν κάνω λάθος και μετά απο ιδικές ρυθμίσεις απο τα αλανια των OC Teams . μετα τα περνουν οι εταιριες και μας τα κολλανε στα σιτε τους...

 

 

Τέλος παντων  δεν θα πέσω στην παγίδα και ούτε έχω την διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί για άπλα χρηστικά γούστα δικά σου και δικά μου επειδή δεν κατάλαβες τον όρο χρηματικό ποσό και σύστημα για τα προσωπικά μου γούστα. Μην παρεξηγηθώ εκ μέρους ότι έχω κάτι μαζί σου η ότι υποστηρίζω κάποια εταιρία. Δεν είμαι μέτοχος καμιάς.. Είμαι μέτοχος της τσέπη μου πρώτων και δεύτερων πως να το πω; Το συστηματάκι μου γεμίζει τα γούστα μου. Τώρα εάν το δικό σου δεν...δεν φταίω εγώ. Ας πρόσεχες και να το εστειλνες πίσω.

Για να πω και το άλλο. Ύστερα ρε αδερφέ αν ήταν όλα τέλεια δεν θα υπήρχαν τα bug και τα updates. Άνθρωποι τα δημιουργούν γράφοντας κωδικά, άνθρωποι τα διορθώνουν πάλι γράφοντας κώδικα και εδημιουργούντο άλλα.  Όποτε δεν είναι άσφαλτα /αλαθαντα και αυτό θα μπορούσε να τύχει σε κάθε εταιρία.

 

Τωρα να βγαίνεις και να λες Άσε μας ρε Asus που θες να λέγεσαι και σοβαρή εταιρεία... σε ένα φόρουμ νομίζεις οτι θα ελυνες το πρόβλημα σου; Εγώ νομίζω όχι. Ίσως Το λογικό θα ήταν: Έχω Πρόβλημα με το bios της Asus. Και λογικό επίσης θα ήταν να το ανάφερες σαν bug στο suppot της κάθε εταιρίας...εδώ στην περίπτωση στο suppot ASUS  για να το διορθώσει (έτσι θα λύσεις και το πρόβλημα σου και σιγουρα και αλλοι μαζί σου) και όχι να προσπαθείς να πάρεις από το στόμα  κάποιο χρήστη επειδή είναι ευχαριστημένος με το Harware που διαθέτει το: ναι δεν αξίζει επειδή είναι AMD-ASUS η INTEL-ASUS για να ευχαριστήσεις την πάρτι σου για μια λάθος επιλογή η ένα Bug του βιος.

 

Τώρα εαν το ποστ το δεις σαν Bug θα κάνω νέο update

Εύχομαι ένα κάλο βραδύ και μια καλή Κυριακή
 

 

Edited by Dimitrios1971
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ορίστε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που δείχνει πόσο μακριά έχουν πάει με το support για τους thread-reaper στην AMD, έχουν διορθώσει όλα τα προβλήματα που είχε πριν κάτι μήνες στην πλατφόρμα, και πραγματικά δεν βλέπω το λόγο κάποιος να πάει σε κάτι παραπάνω από τον 1950x αν ασχολείται με productivity. Ορίστε και το link (μιλάει συγκεκριμένα για linux ):

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, asder said:

aνεβασετα καλυτερα στο mega.nz/googledrive να ειναι σε φακελο και να κατεβαζει ο καθενας αυτο που θελει οχι ολα μαζι

θα ανεβουν και σε αλλους σερβερ και οσο αυτο με τους ξεχωριστούς φακελους ειναι σε σχεδιασμο:D

Edited by Dimitrios1971
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dimitrios1971 said:

γιατι δεν εισαι συριζαιος. Εγω που θα γινω στις επομενες εκλογες μου την δωσαν:P

Ρε μήπως είναι για το πάσχα σαν τ'αβγά κι αντι να κλαιει τον Χρίστο κλαίειγια τον AREZ..

http://www.guru3d.com/news-story/rumor-asus-would-be-repositioning-amd-graphics-cards-under-a-new-brand.html

Edited by asder
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

AMD Threadripper 2990WX σε rog zenith extreme x399

 

Με λιγα λογια...οχι. Καπια νεα μητρικη οπως αυτη εδω η σε νεα ανερχόμενη gigabyte που θα κυκλοφορήσει  σύντομα.

Η Asus προς το παρον...μουγγα...

 

http://vcdn.computec.de/ct/2018/8/78917_sd.mp4

Link to comment
Share on other sites

η τσαλιματου αναβαθμίζετε?

 

AMD Ryzen TR 2950X (1 εβδομάδα αναμονή)

AMD-Threadripper-2-retail-box-580x334.pn

 

θα αλλάξει και ψύξη...η ιδια αλλα βερσιον 2 και με RGB και εκει. (σε 16 μερες Θα την εχω)

 

 

 

Edited by Farkadonitis
  • Like 4
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Η τσαλαματου αναβαθμίζετε.

Με καθυστέρηση ομως γιατι πρόκυψε απο του πουθενά μετακόμιση και με τρωει και 5 μερες απο την 19μερη αδεια. Για αντίποινα κατεβαίνω 14 μέρες Ελλάδα. 7 μέρες θεσσαλονικη και 70 μέρες Λίμνη Ζηρου.

 

Γινετε ROG μεχρι τα σπλαχνα με....

 

ROG RYUJIN 360

1278889_8__8890890-8.jpg

 

 

και με ROG Thor 1200W Platinum

 

thor_compose_3.gif

 

 

PS: Σκέφτομαι και την ROG Zenith Extreme Alpha που θα δωθει συντομα στην κυκλοφορία..

 

https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-Zenith-Extreme-Alpha/

 

 

Edited by Farkadonitis
  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now