MetallicGR

Echo Spot: Το νέο gadget της Amazon ξεπουλάει!

Recommended Posts

Στο fall hardware event του Amazon η εταιρία παρουσίασε μερικές νέες συσκευές μεταξύ των οποίων και το νέο Echo Spot, που θέλει να εισχωρήσει στο smart home σας!

 

 

Το gadget είναι στην ουσία ένα μικρό φουτουριστικό ρολόι με κυκλική σχεδίαση και οθόνη και μέσα του ενσωματώνει την Alexa, τη ψηφιακή βοηθό της Amazon. Μόλις χθες το Echo Spot βγήκε στη κυκλοφορία και μέσα σε λίγες ώρες έγινε sold out, ενώ πηγές αναφέρουν πως είχε ήδη ξεπουλήσει όταν σε preorder πριν από μερικές εβδομάδες.

 

 

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το ρολόι διαθέτει και μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις (εφόσον συνδεθεί με κάποιο smartphone) εφαρμογών, ραντεβού ενώ μπορεί να απαντήσει και σε βιντεοκλήσεις. Επιπρόσθετα στο πίσω μέρος του υπάρχει και ένα jack 3.5mm για σύνδεση με ηχεία αλλά και Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με τα ηχεία της επιλογής σας. Το κόστος του εν λόγω gadget βρίσκεται στα $129 και από τις πρώτες δοκιμές, ο κόσμος του IT μιλάει για μια ενδιαφέρουσα συσκευή με μικρό μέγεθος και πολλές δυνατότητες για τη τιμή του.

 

 

 

 

amazon-echo-spot.thumb.jpg.84163157a426c5676d70da95d0100ab1.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now