MetallicGR

Η πρώτη επίσημη έκδοση του PUBG στο Steam!

Recommended Posts

Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε πως ο τίτλος κυκλοφορεί και επίσημα στο Steam Store, όντας στην έκδοση 1.0 με τη τιμή να παραμένει ίδια στα 30€.

 

 

Το Steam καθώς και η PUBG Corporation ανακοίνωσαν από κοινού πως ο ομώνυμος δημοφιλής τίτλος της βρίσκεται επίσημα στο store της Valve έναντι 30€. Η πρώτη ουσιαστικά έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφορεί μετά από μήνες σύμφωνα με τους δημιουργούς βελτιώνει αρκετά προβλήματα που εμφανίζονταν στις early access εκδόσεις τόσο στη πλατφόρμα του PC όσο και στο Xbox One (X).

 

 

Η battle royal εμπειρία που υπόσχονται οι developers αναμένεται να γίνει ακόμη καλύτεροι με τις μικροβελτιώσεις στο gameplay που λαμβάνουν χώρα από την πρώτη κιόλας έκδοση του παιχνιδιού. Παράλληλα όσοι εκκινήσουν το παιχνίδι τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα λάβουν και ένα in game t-shirt. Το εξίσου σημαντικό, είναι πως η τιμή του PUBG παραμένει στα 30€ και δεν αυξάνεται όπως οι περισσότεροι τίτλοι που μπαίνουν στο Steam Store μετά από early access.

 

 

 

Παράλληλα σημειώνεται πως η NVIDIA κυκλοφορεί τον πρώτο της Game Ready display driver 388.71 με υποστήριξη από τις 400 Series του μακρινού 2010 μέχρι και την κορυφαία για σήμερα TITAN V προσφέροντας εμφανή αύξηση στις επιδόσεις σε αρκετά setups.

 

 

 

 

ss_e7e79847eff0933de92192bb62b8bc7068d611da.1920x1080.thumb.jpg.55419d13727ac153fbc2c2a3b4c2ec8b.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now