MetallicGR

Το Amazon ίσως ετοιμάζει το αντίπαλο δέος του YouTube!

Recommended Posts

Μιας και η Amazon βρίσκεται πρακτικά στα χαρακώματα με την Google μετά την αφαίρεση εφαρμογών της δεύτερης από τις συσκευές της πρώτης η νέα φήμη έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

 

 

Η Amazon πριν από λίγες ώρες κατέθεσε δύο εμπορικά σήματα και ευρεσιτεχνίες στις ΗΠΑ, οι οποίες αναφέρονται στις online υπηρεσίες Amazontube και Opentube, που έχουν αρκετές ομοιότητες με το YouTube της Google. Στις περιγραφές των δύο trademarks διαβάζουμε πως πρόκειται για: "non-downloadable pre-recorded audio, visual and audiovisual works via wireless networks" και οι εν λόγω υπηρεσίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο, δεδομένα και άλλες ηλεκτρονικές δημιουργίες αναφέροντας πολλά είδη ενδιαφερόντων, από gaming και μόδα μέχρι τεχνολογία.

 

 

Πριν από λίγες ημέρες η Google αφαίρεσε αιφνιδίως την εφαρμογή YouTube από το Echo Show (εικόνα) χωρίς να υπάρχει καμία ξεκάθαρη απάντηση από τις δύο πλευρές, που αναλώθηκαν στο να κατηγορούν η μια την άλλη! Παρά τα όσα συνέβησαν, τα trademarks που υποβλήθηκαν ενδέχεται να αποτελέσουν ενδιαφέρουσες ανταγωνιστικές προτάσεις του YouTube της Google στο άμεσο μέλλον.

 

 

Η συσκευή που ίσως πυροδότησε τη κίνηση του Amazon

Screen-Shot-2017-09-27-at-8_48.55-PM.jpg.cb9c52aa92947c856a50055ff05b7cad.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now