MetallicGR

Η Apple επιβραδύνει τεχνητά τα παλιά iPhone

Recommended Posts

Οι πρόσφατες φήμες περί 'degrade' σε παλιές συσκευές iPhone επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Apple πριν από μερικές ώρες.

 

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Apple επιβραδύνει τις παλιές συσκευές iPhone μετά από τα software updates και ο λόγος είναι η γερασμένη μπαταρία. Αναφορές χρηστών που αναρτήθηκαν στο Reddit μιλούν για περιορισμό των συχνοτήτων του CPU (κοινώς throttling - αλλά τεχνητό) ειδικά στα παλιότερα iPhones που φέρουν όμως νέα έκδοση λογισμικού. Το φαινόμενο παρατηρήθηκε και σε smartphones όπως το iPhone 6 που θεωρείται σχετικά φρέσκο τηλέφωνο.

 

 

Το θέμα βέβαια πήρε νέες διαστάσεις όταν όσοι ταλαιπωρήθηκαν από το πρόβλημα προσέφυγαν σε αγωγή κατά της Apple, υποστηρίζοντας πως η εταιρία παραβιάζει τη συμφωνία που έχει με τους καταναλωτές της με την αγορά κάθε συσκευής. Σε συνέχεια του μηνύματος η αγωγή αναφέρει πως οι καταναλωτές δεν ενημερώνονται για την κίνηση, ούτε υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλαίσιο που να ορίζει πότε θα πραγματοποιείται η επιβράδυνση. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η Apple τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

1499833839_screen_shot_2017-07-11_at_9_30.13_pm_story.jpg.33b3c5de65a454971e7b44b63e58033b.jpg

 

 

Screenshot_1.jpg.ecaff1a0c9f110dd1372b8e8c9b48acd.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιατι ντάξει πλήρωσες το 700αρι σου,αλλά θα ξαναερθεις και σε κανα χρονο για την καινούργια μπαταρία να επανέλθει το κινητό σου ετσι όπως ηταν πριν !

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now