MetallicGR

Χαμηλές αναμένονται οι πωλήσεις του iPhone X

Recommended Posts

Αναλυτές υποστηρίζουν πως το smartphone δε θα τα πάει αρκετά καλά στην αγορά και σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η τιμή όσο και η μικρή διαθεσιμότητα της συσκευής.

 

 

 

Το iPhone κυκλοφορεί στην αγορά για περίπου ενάμιση μήνα και ήδη οι προβλέψεις μεγάλων αναλυτών αλλάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Bloomberg. Οι μειωμένες προσδοκίες από τους αναλυτές τρέφονται και από τις πληροφορίες που έχουν από τη βιομηχανία πως η Apple έχει μειώσει αισθητά τη ζήτηση parts για τη κατασκευή των τηλεφώνων τη τελευταία περίοδο και αυτό λόγω της υψηλής τιμής που κυκλοφορεί αλλά και οι λίγες ενδιαφέρουσες καινοτομίες που έχει να προσφέρει.

 

 

Συνολικά, δυο με τρεις μεγάλοι αναλυτές σημειώνουν πως οι πωλήσεις της συσκευής ίσως να μην περάσουν τα 35 εκατομμύρια μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2018.

 

 

Παράλληλα λέγεται πως οι πωλήσεις επηρεάζονται κατά κάποιο τρόπο και από τη στάση της εταιρίας σε ορισμένα θέματα όπως τον τεχνητό περιορισμό των επιδόσεων προς αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας σε μερικά iPhone, κάτι που ήρθε στην επιφάνεια μόλις πρόσφατα και δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις στον χώρο.

 

 

 

iphonexfrontback-800x573.jpg.aea19a4116406696be2d024b2d5748a6.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now