MetallicGR

Έσπασε και η πιο πρόσφατη κρυπτογράφηση του Blu-Ray!

Recommended Posts

Blu-Ray rips περιμένουν οι φίλοι των ταινιών από UHD ταινίες μέσω του εργαλείου AnyDVD το οποίο αναβαθμίστηκε αξιοποιώντας κλειδιά που διέρρευσαν πρόσφατα!

 

 

Εδώ και αρκετό καιρό, οι UHD Blu-Ray ταινίες που κυκλοφορούν στην αγορά ήταν ένα μεγάλο αγκάθι για τους ripper και την online κοινότητα των πειρατών αφού η νέα κρυπτογράφηση AACS 2.0 προστάτευε πολύ καλά το δισκάκι από τις παράνομες αντιγραφές. Η εταιρία που αναπτύσσει το εργαλείο AnyDVD δημοσίευσε μια νέα beta έκδοση του προγράμματός της, το οποίο καταφέρνει να αντιγράψει τα περιεχόμενα ενός τέτοιο δίσκου αξιοποιώντας τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης που διέρρευσαν πριν από μερικές εβδομάδες.

 

 

Φυσικά η διαδικασία, όπως περιγράφεται στο διαδίκτυο, δεν είναι ανώδυνη αφού απαιτεί την χρήση ενός Blu-Ray Player που όμως είναι συμβατός και δεν έχει αναβαθμιστεί με φρέσκο, patched firmware από τον κατασκευαστή. Μέχρι στιγμής από τις λίγες εταιρίες που έκλεισαν την εν λόγω τρύπα ασφαλείας στο drive της είναι η LG, πριν από μερικές ημέρες, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμα Blu-Ray players που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παράνομη αντιγραφή των UHD δίσκων. Σημειώνεται, ότι μέχρι σήμερα, ήταν σχεδόν αδύνατη η αντιγραφή ενός τέτοιου Blu-Ray δίσκου από απλούς χρήστες.

 

 

 

blur-ray-disc-logo-large-bbb-5893a7b43df78caebcea02a0.jpg.eeeba7868f2b3373661a85a9e99a7389.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Έχει μείνει πίσω το AnyDVD.

Το DeUHD Tool και ένα άλλο που χρησιμοποιεί ένα release group είναι καλύτερα, και rippαρουν σχεδόν τα πάντα από ότι λέγεται ( και φαίνεται )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now