George_o/c

[PRESS RELEASE] Η Creative, το X-Fi και το In Car Entertainment !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46149a0470176eb4.png[/wrapleft]H JC Hyun Systems, προεξάρχων ηγέτης στα in car entertainment συστήματα ανακοίνωσε σήμερα το RUNZ CI-7100 Car Infotainment System, το πρώτο car infotainment system που κάνει χρήση της Xtreme Fidelity (X-Fi) τεχνολογίας της Creative ! Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει πάρει αρκετά βραβεία για την ποιότητα ήχου που προσφέρει, άρα οι απανταχού ιδιοκτήτες αυτοκινήτων πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, αφού πλέον μπορούν να μεταφέρουν την απόδοση του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου τους σε νέα επίπεδα, είτε αυτό αφορά ταινίες είτε μουσική !

Το RUNZ CI-7100 Car Infotainment System δημιουργήθηκε με βάση έναν πολύ ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή της Intel ο οποίος τρέχει στα 360/300MHz. Ακόμα μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προϊόντος αυτού είναι μία video hardware engine με πλήρη υποστήριξη MMSP2 MPEG, το SiRF III GPS chipset και η επαναστατική τεχνολογία της Creative που ακούει στο όνομα X-Fi Audio Processor. Συνεχίζοντας, το RUNZ CI-7100 έρχεται με μία 7-inch digital LCD touch screen με δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνων και video ακόμα και ανάλυσης 800x480 ! Ο ήχος που παράγεται είναι καθαρός και κρυστάλλινος αφού επεξεργάζεται ψηφιακά και έπειτα βελτιώνεται μέσω των Creative X-Fi Crystalizer and Creative X-Fi CMSS-3D. Επιπροσθέτως το RUNZ CI-7100 περιλαμβάνει δύο θύρες AV in/out, USB 2.0 και SD memory card interfaces και τέλος υποστήριξη Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate (EDR).

runzci7100640x480.jpgxfionrunzci7100.jpg

"Έχουμε την εντύπωση ότι όλοι οι αυτοκινητιστές έχουν ανάγκη να απολαμβάνουν μουσική και videos σε όλο τους το "μεγαλείο", όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους. Πολλοί από αυτούς θα περίμεναν καιρό τώρα ένα τρόπο να απολαύσουν τα παραπάνω όπως ακριβώς το κάνουν και σπίτι τους, κάτι που κανένας δεν τους έχει προσφέρει μέχρι στιγμής. Ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ηχιτικό τομέα, ή αλλιώς Creative X-Fi audio technology, στο RUNZ CI-7100, έχουμε την πεποίθηση ότι θα μεταφέρουμε την απόλαυση αυτή σε νέα επίπεδα και θα θέσουμε νέα standards για τα συστήματα νέας τεχνολογίας !", είπε ο JH Lee, Διευθυντής του τμήματος Πωλήσεων της JC Hyun Systems.

ci-7100.jpg

RunZ-CI7100-ae.jpg

Μερικά ακόμα λόγια για τα χαρακτηριστικά του RUNZ CI-7100. Όπως προείπαμε φέρει τις τεχνολογίες Creative X-Fi Crystalizer and Creative X-Fi CMSS-3D. Με την πρώτη αναννεώνεται/επαναφέρεται η ποιότητα εικόνας και ήχου που χάνεται με την συμπίεση των ταινιών ή των μουσικών κομματιών. Όλα τα high & low πλέον βελτιώνονται με ένα έξυπνο τρόπο, έτσι ώστε ο ήχος που παράγεται να είναι ultra-realistic ! Tώρα, αναφορικά με την Creative X-Fi CMSS-3D τεχνολογία, με την χρησιμοποίησή της ουσιαστικά ο ήχος από τα MP3 και τις ψηφιακές ταινίες μεταφέρεται αρμονικά σε όλα τα ηχεία του αυτοκινήτου σας, σαν να βρίσκετε στο σαλόνι σας παρέα με ένα εξαιρετικά ποιοτικό home cinema dolby surround system !

Το RUNZ CI-7100 Car Infotainment System μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο στη Σιγκαπούρη με την προτεινόμενη retail τιμή να φτάνει τα $1999. Στο πακέτο έρχεται μαζί με ενσωματωμένο σύστημα Navigator το οποίο είναι ενημερωμένο με όλους τους τελευταίους χάρτες Tele-Atlas από την Sygic.

runz-ci-7100.jpg

Link to comment
Share on other sites

βασικα τωρα που το εψαξα λιγακι με εναν φιλο μπορεις να βρεις τρελο μηχανηματακι με 500-600 ? χονδρικη παντα ετσι.... (τι σκατα ηλεκτρονικοι ειμαστε.. :P)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now