MetallicGR

Τον Απρίλιο το X470 chipset της AMD!

Recommended Posts

Σε σχετική ενημέρωση τύπου που πραγματοποίησε στην διεθνή έκθεση CES η AMD αποκάλυψε μερικά από τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον.

 

 

Τα σχέδια περιλαμβάνουν το λανσάρισμα των νέων Ryzen+ που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen+, ένα μικρό βήμα εξέλιξης της τωρινής αρχιτεκτονικής με ελαφρώς αυξημένα clocks και καλύτερη θερμική συμπεριφορά χάρη στα 12nm που θα κατασκευάζονται. Το X470 chipset θα είναι η βάση για τους νέους επεξεργαστές και κατά τα φαινόμενα θα υποστηρίζουν και τους τωρινούς επεξεργαστές της εταιρίας. Η δεύτερη γενιά chipsets σύμφωνα με τα slides της AMD θα είναι βελτιστοποιημένη για τους δεύτερης γενιάς Ryzen ενώ και αυτή θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην αγορά, μαζί με τους επεξεργαστές.

 

 

Φυσικά η εταιρία αναφέρθηκε και στη δεύτερη γενιά των Ryzen Threadripper, των επεξεργαστών για την high end πλατφόρμα της που θα έρθει κάποια στιγμή προς το δεύτερο μισό του 2018. Αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες, ενδέχεται να δούμε ακόμη περισσότερους πυρήνες για την workstation αγορά μαζί με βελτιωμένες επιδόσεις χάρη στην αρχιτεκτονική Zen+. Την ίδια περίοδο θα εμφανιστούν στην αγορά και η δεύτερης γενιάς Ryzen PRO επεξεργαστές της AMD.

 

 

Σε άλλα σχετικά νέα, η AMD με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις θα προχωρήσει και σε πτώση τιμής για πολλούς Ryzen επεξεργαστές της. Πιο ειδικά από το chart που δημοσίευσε το PCPerspective, ο Ryzen 7 1700 θα πωλείται πλέον στα $299 σε συγκεκριμένα καταστήματα, μια πτώση 20% από την αρχική τιμή του Μαρτίου.

 

 

 

AMD-AM4-Ryzen-Plus.thumb.jpg.36fe5de1a3c00bcfbf139ab06cdeeab8.jpg

 

 

AMD-Ryzen-Plus-2nd-Gen.thumb.jpg.b5e76bdd29628de3827f23ae6c8b3c77.jpg

 

 

AMD-Ryzen-2018-Roadmap.thumb.jpg.76c07f309a0cc4037200404d21e1b5e6.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την πλατφόρμα της AMD. Φαίνεται ότι το έχουν πάρει αρκετά ζεστά και αυτή τη φορά είναι έτοιμοι να δώσουν ότι ο κόσμος ζητά, και ίσως λίγα περισσότερα. Well done!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now