stavros

Επιστροφή της Mad Catz με νέα περιφερειακά!

Recommended Posts

Η πάλαι ποτέ θρυλική εταιρεία στο χώρο του Gaming Hardware, Mad Catz, επιστρέφει υπό νέα διεύθυνση, με νέες ιδέες και νέο εύρος υψηλής ποιότητας Gaming περιφερειακά. 

 

 

2.thumb.jpg.6f0411f61de14eff440a1a4529d249ab.jpg

 

 

Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αφάνειας, η Mad Catz ανακοίνωσε την επιστροφή της. Η Mad Catz έγινε γνωστή μέσω πληθώρας βραβείων που κατέκτησε στο παρελθόν για τα RAT gaming mice, το χειριστήριο arcade FightSticks και τα gaming headsets της. Η νέα Mad Catz επικεντρώνεται πρώτα στην ποιότητα και δεσμεύεται να παράγει καινοτόμα gaming προϊόντα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα in-house με σκοπό να ξεχωρίζουν στον ανταγωνισμό και να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε κάθε gamer.

 

 

1.thumb.jpg.7c8919aa63c213ced98e9f53ff0618f1.jpg

 

 

Κατά τη διάρκεια της CES 2018, θα παρουσιαστούν τα πρώτα προϊόντα για PC της νέας σειράς, στην οποία θα περιλαμβάνονται RAT ποντίκια, πληκτρολόγια  S.T.R.I.K.E., F.R.E.Q. headsets και G.L.I.D.E. gaming surfaces.

 

Από τα παραπάνω ξεχωρίζει το R.A.T.AIR (νέα έκδοση) ασύρματο και πλήρως ρυθμιζόμενο gaming mouse, το οποίο θα φορτίζει είτε ασύρματα μέσω του gaming surface που θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία ή μέσω USB για αυτούς που θα χρησιμοποιούν άλλα surfaces.


Για τα υπόλοιπα προϊόντα γίνεται αναφορά για το νέο gaming πληκτρολόγιο S.T.R.I.K.E.4, το οποίο φέρει μηχανικούς διακόπτες, πλαίσιο αλουμινίου και φυσικά RGB φωτισμό, ενώ το νέο F.R.E.Q.4 gaming headset θα παρέχει υψηλής ποιότητας 40mm drivers νεοδυμίου και μεταλλικό σκελετό.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στη CES 2018.
 

 

 

 

 

Πηγή, via 

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now