MetallicGR

Η Razer βρήκε θέση στο Phone της στο νέο Project Linda

Recommended Posts

Η διεθνούς φήμης εταιρία λανσάρει ένα docking station για το νέο της Razer Phone που θυμίζει έντονα τα DeX και Continuum των Samsung & Microsoft.

 

 

Η Razer βρήκε μια ενδιαφέρουσα χρησιμότητα για το νέο της Razer Phone στο νέο Project Linda. Σε αντίθεση με τις προτάσεις εταιριών όπως η Samsung και η Microsoft όπου προσπάθησαν για κάτι αντίστοιχο, η Razer δημιούργησε ένα notebook στου οποίου το touchpad ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το Phone και να χρησιμοποιήσει την επεξεργαστική του δύναμη για ελαφριές εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο.

 

 

Η σύνδεση γίνεται μέσω της USB Type-C θύρας από την οποία περνάει τόσο η εικόνα, όσο και ο ήχος μαζί με ένα path για δεδομένα επειδή το πρότυπο σύνδεσης το υποστηρίζει. Το notebook δεν είναι αυτόνομο αλλά διαθέτει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως οθόνη 13.3 ιντσών Quad HD ανάλυσης στα 120Hz, συμβαδίζοντας με τα 120Hz της οθόνης του smartphone, έχει ενσωματωμένη μπαταρία 53.6Wh που δρα και ως power bank για τη συσκευή, RGB πληκτρολόγιο με chicklet διακόπτες και 200GB αποθηκευτικού χώρου για όλα τα δεδομένα που μπορεί να χρειαστεί ο χρήστης εν κινήσει. Όσο το smartphone βρίσκεται σε χρήση στο dock μπορεί να αξιοποιηθεί ως μια αρκετά accurate επιφάνεια αφής για χρήση με πολλές συμβατές εφαρμογές. Σημειώνεται ότι όσο ενδιαφέρον ακούγεται το Project Linda της Razer, το προϊόν αποτελεί concept ίσως από κάτι που θα δούμε στο μέλλον.

 

 

 

 

Razer-Project-Linda-740x464.jpg.20d5dfa575ae4907ded4d1684dfc05be.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Έκανε την όλη ιδέα του docked phone, να φαίνεται ενδιαφέρουσα ! Τώρα το προϊον αυτό θα κρίνονταν η επιτυχία του από το support που θα έχουν οι εκάστοτε εφαρμογές, εαν ποτέ βγει στην αγορά !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now