MetallicGR

Η Streaming υπηρεσία της NVIDIA σε Open Beta!

Recommended Posts

Θα μπορείτε σύντομα να κάνετε stream τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε υψηλά γραφικά στο mainstream σύστημα χωρίς να σας ενδιαφέρουν τα requirements!

 

 

 

Στη φετινή CES 2018 η NVIDIA παρουσίασε και πάλι την υπηρεσία on-demand game streaming GeForce Now, με την οποία μπορείτε να παίξετε όποιο παιχνίδι έχετε στη συλλογή σας νοικιάζοντας ισχυρό hardware από την NVIDIA. Μιας και το GeForce Now είχε ανακοινωθεί στην περσινή CES περιμέναμε περισσότερες πληροφορίες φέτος, όπως κι έγινε.

 

 

 

Φέτος η NVIDIA ξεκινάει την Beta έκδοση του προγράμματος εντελώς δωρεάν στις ΗΠΑ αλλά και σε επιλεγμένες περιοχές της Ευρώπης και υποστηρίζει τόσο την πλατφόρμα του Steam όσο και το Uplay της Ubisoft, με το τελευταίο να προστέθηκε μόλις πρόσφατα. Σημειώνεται ότι το GeForce Now υποστηρίζει τόσο PC όσο και Mac συστήματα και ειδικά όσον αφορά το δεύτερο, οι κάτοχοι κάποιου Mac θα μπορούν με ευκολία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους τίτλους από την άνεση του σπιτιού τους.

 

 

 

Η λίστα των παιχνιδιών είναι μεγάλη ενώ υπάρχουν μερικοί τίτλοι που έρχονται εξ' αρχής ρυθμισμένοι για την καλύτερη εμπειρία. Η υπηρεσία θα προσφέρει 1080p streaming των τίτλων σε πλήθος συσκευών με έως 120 FPS και για την σωστή εμπειρία απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο 50Mbps με τα 25Mbps να θεωρούνται ελάχιστη προϋπόθεση.

 

 

 

 

nvidia-geforce-now.jpg.b059656076ff86d13baef1100704b935.jpg

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους έβγαλε και 

  • Multi-Track Audio: GeForce Experience is releasing Multi-Track Audio feature for users to record audio in separate tracks. You now have the ability to separately record audio from your system and microphone. This enables you to independently control audio volume, edit, or even remove with post-processing.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now