MetallicGR

Με RGB η νέα gaming καρέκλα της Vertagear!

Recommended Posts

Εάν νόμιζες πως μια gaming καρέκλα δε μπορεί να γίνει πιο ελκυστική, είναι γιατί δεν έχεις δει την πρόταση της Vertagear στον χώρο!

 

 

 

Ο λόγος για την PL4500, που σε πρώτη ανάγνωση δε μας κάνει για όνομα που θα δεις ξανά να δίνεται σε καρέκλα, όμως κατατάσσεται στην gaming σειρά της εταιρίας οπότε δε χωρεί λόγος για αμφιβολίες. Η συγκεκριμένη παρουσιάστηκε στην φετινή CES 2018 και αποτελεί μια καρέκλα για τον gamer με υποστήριξη RGB φωτισμού ο οποίος ελέγχεται μέσα από το CAM πρόγραμμα της NZXT.

 

 

 

Για λόγους ασφαλείας, η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται ασύρματα, μέσω ενός Bluetooth dongle που δίνεται μαζί με την καρέκλα επιτρέποντας έτσι τη σύνδεση με το software για την αλλαγή των χρωμάτων και των εφέ. Αν και δε γίνεται λόγος για την άνεση που προσφέρει, η καρέκλα είναι τύπου bucket προσφέροντας άφθονη πλευρική στήριξη στον χρήστη. Τα φωτιζόμενα σημεία της καρέκλας είναι στην περιοχή του κεφαλιού αλλά και στο κάτω μέρος, προβάλλοντας στο πάτωμα το λογότυπο της εταιρίας μαζί με ένα απλό σχέδιο και πάλι σ 16.7 εκ. αποχρώσεις. Τέλος η Vertagear δεν έχει αναφερθεί ακόμη στη προτεινόμενη τιμή της καρέκλας, όμως αναμείνατε στις... θέσεις σας για περισσότερα σύντομα.

 

 

 

 

sBMB43nxMuzhh4Z3wH6oc4.thumb.jpg.312b9e35a2d5f94fcae8c4b7558e9fbf.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now