MetallicGR

Η απάντηση της AMD στα Spectre & Meltdown patches

Recommended Posts

Η AMD απαντά στα πρόσφατα patches για το Spectre και το Meltdown λέγοντας πως συνεργάζεται με την Microsoft για την επίλυσή τους.

 

 

Η εταιρία δημοσίευσε ένα update στο site της σχετικά με το φλέγον ζήτημα των ημερών που έχει να κάνει με τα Meltdown και Spectre bugs. Πρακτικά η AMD αναφέρει πως όπως και η Intel, βρίσκονται σε στενή επαφή με την Microsoft για την επίλυση του ζητήματος διασφαλίζοντας την ασφάλεια. Μάλιστα αναφέρεται και στις τρεις περιπτώσεις λέγοντας πως σε αυτή του Meltdown οι επεξεργαστές της δεν επηρεάζονται, κάτι που είχαμε επιβεβαιώσει και λίγο νωρίτερα. Οι δύο περιπτώσεις των Spectre bugs που επηρεάζουν όλους τους πρόσφατους επεξεργαστές της AMD θα διορθωθούν με πρόσθετα updates.

 

 

 

Η ανάπτυξη για το fix του Variant 1 θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ενώ η AMD γνωρίζει πως ένα πρόσφατο fix που δόθηκε στο Windows Update προκαλεί προβλήματα ειδικά σε παλαιότερης γενιάς επεξεργαστές. Για το Variant 2 η AMD ευελπιστεί να έχει το fix αυτή την εβδομάδα, με το bug να επηρεάζει και τους Ryzen αλλά και τους EPYC επεξεργαστές της για την consumer και την enterprise αγορά αντίστοιχα.

 

 

 

4e940fab-1b9a-4711-b49e-229c6ac98e90.jpg.48881fec173ae01b1a06910f497967ea.jpg

 

 

 

Συνεχίζοντας, η AMD προχωρά λέγοντας πως όσον αφορά τις κάρτες γραφικών της, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού δεν επηρεάζονται από το πρόβλημα ελέω διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Όμως θα υπάρξει νέα έκδοση display driver που θα απομονώνεται από το φαινόμενο έως ότου υπάρξει μόνιμη λύση.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now