MetallicGR

Ο Emulator για το Nintendo Switch γίνεται πραγματικότητα!

Recommended Posts

Μια ομάδα προγραμματιστών ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στον emulator Yuzu φέρνοντας έτσι την εμπειρία του Nintendo Switch στο PC!

 

 

Η ήδη δημοφιλής κονσόλα της Nintendo κάνει θραύση στις πωλήσεις και αυτός μαζί με την συλλογή των exclusive παιχνιδιών έδωσε το κίνητρο σε μια ομάδα προγραμματιστών να φέρουν στη ζωή τον Yuzu, έναν emulator για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το project είναι ανοικτού κώδικα κάτι που σημαίνει πως όλοι θα έχουν πρόσβαση στον source code, ακόμη και η Nintendo, εάν το θελήσει κάτι που σημαίνει πως οι προγραμματιστές δεν χρησιμοποιούν κλεμμένο κώδικα από την Nintendo, σε αντίθεση με τον CEMU (ο emulator για το Wii U που είναι closed source και για τον οποίο έχουν ακουστεί διάφορα ανά καιρούς).

 

 

 

Οι δημιουργοί του Yuzu είναι μερικοί από την ομάδα του Citra 3DS emulator ενώ δηλώνουν πως το project τους είναι για την ώρα work-in-progress ενώ η έκδοση που κυκλοφορεί μπορεί απλά να ξεκινήσει μερικούς τίτλους αλλά όχι αν προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία. Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα open source project, ο emulator ενδέχεται να φτάσει γρήγορα σε μια καλή φάση δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της κονσόλας και όχι μόνο να απολαύσουν μερικά από τα παιχνίδια της.

 

 

 

 

 

14161107730l.jpg.71d7de7f19811adb6e02636237a20c40.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now