MetallicGR

Φήμες για πώληση της GoPro

Recommended Posts

Μετά τις απολύσεις που πραγματοποίησε η εταιρία τους περασμένους μήνες η GoPro λέγεται ότι υπολειτουργεί σε μεγάλο βαθμό.

 

 

Στις αρχές του έτους η GoPro ανακοίνωσε περικοπές της τάξης των 200 με 300 ατόμων από την ομάδα που ανέπτυξε το Karma drone, μια κίνηση που ήρθε έναν χρόνο μετά από τις πρώτες απολύσεις που είχε κάνει στα πλαίσια του εσωτερικού ανασχηματισμού. Τον Νοέμβριο του 2016 είχαμε αναφέρει πως ακόμη και τότε δεν ήταν η πρώτη φορά που η GoPro είχε μπει σε αυτό το μονοπάτι δείχνοντας τις κακές πωλήσεις αλλά και τα προβληματικά προϊόντα όπως το Karma drone.

 

 

Ο CEO της εταιρίας Nick Woodman σε πρόσφατες δηλώσεις του δήλωσε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο η GoPro να ενσωματωθεί σε άλλη μεγάλη εταιρία ή να "βγει στο σφυρί" μιας και το μέλλον της δείχνει αβέβαιο, παρά τα διάσημα προϊόντα που έχει στο portfolio της με τη βοήθεια του αρκετά καλού marketing που διέθετε. Παράλληλα μέρος των χαμηλών εσόδων της είναι και ο αυξημένος ανταγωνισμός από την αγορά όπου πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να βρει συγκρίσιμη action camera με υποπολλαπλάσιο κόστος, κάτι βασικό για τον απλό καταναλωτή που ψάχνει το φθηνότερο δυνατό.

 

 

 

 

GoPro_Hero6_Black-1.jpg.496a4b40d463725129488aad69296e50.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now