MetallicGR

Το νέο "Connected" smartwatch της TAG Heuer

Recommended Posts

H Tag Heuer ανακοίνωσε το Connected Modular 41, ένα smartwatch με τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρίας, εμπλουτισμένο με τα "smarts" της εποχής.

 

 

Η εταιρία έχει συνδέσει το όνομά της με την αναλογική εποχή των ρολογιών προσφέροντας στην αγορά ποιοτικά ρολόγια με σοβαρό look. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει επενδύσει στην εποχή των smartwatch και η τελευταία της δημιουργία ακούει στο όνομα Connected Modular 41, ένα ρολόι που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια της Google η οποία πρόσθεσε το Android Wear 2.0 για ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

 

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που τονίζει η εταιρία είναι οι εναλλάξιμες home screens (με σχέδια από ρολόγια της Tag) που διαμορφώνουν το smartwatch στις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη, κάτι που γίνεται δυνατό μέσω του λειτουργικού Android Wear. Το smartwatch ενσωματώνει επίσης NFC, GPS συνδεσιμότητα και μια ευανάγνωστη AMOLED οθόνη 390x390 pixel.

 

 

Περνώντας στη τιμή του smartwatch, η Tag Heuer το τιμολογεί στα $1200 απευθείας από το store της, μια τιμή που για τα δεδομένα της εταιρίας θεωρείται χαμηλή, όμως πέρα από το όνομα αντίστοιχα χαρακτηριστικά υπάρχουν και σε πολύ φθηνότερα smartwatches της αγοράς.

 

 

 

 

 

D.TAGHeuer_Connected_Modular_45_41__2_.0.jpg.39801671a7dc9e3639e9fb7014b64464.jpg

 

 

D.TAGHeuer_Connected_Modular_45_41__5_.jpg.6039a32cf37ed955dd7ccf7192c752d1.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now