MetallicGR

Μεγάλη πτώση παρατηρείται στα μεγάλα κρυπτονομίσματα

Recommended Posts

Οι τελευταίες ώρες κυλούν δύσκολα για όσους έχουν επενδύσει στα μεγάλα κρυπτονομίσματα, μιας και η αξία της αγοράς πέφτει σε νέα χαμηλά επίπεδα.

 

 

Αυτό συνέβη μιας και πολλοί άρχισαν να ρευστοποιούν το stock των κρυπτονομισμάτων τους, μετατρέποντάς τα δηλαδή σε δολάρια και άλλα νομίσματα. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς εκτιμάται πως βρισκόταν στα $800 δις, όταν μετά τη ρευστοποίηση έπεσε στα $500 δις δείχνοντας μια τάση για σταθεροποίηση σε αυτόν τον αριθμό τις τελευταίες ημέρες.

 

 

Αυτό οδήγησε παράλληλα σε σταδιακή πτώση των δημοφιλών νομισμάτων όπως το Bitcoin αλλά και το Ethereum χάνοντας έναντι του Δολαρίου/Ευρώ αλλά όχι σε βαθμό που τα κάνει μη παραγωγικά για όσους ασχολούνται ακόμη με το "φαινόμενο" του mining. Συνολικά εκτιμάται πως υπάρχουν πάνω από 1400 κρυπτονομίσματα στα οποία υπάρχει ενδιαφέρον από μετόχους με πιθανότητα να απασχολήσουν τη κοινή γνώμη τους επόμενους μήνες.

 

 

8764868-3x2-700x467.jpg.9209ba00d4f31f6c47950613f8e2e6a9.jpg

 

 

Επιπλέον, με την επικείμενη απαγόρευση των γνωστών κρυπτονομισμάτων της αγοράς να πραγματοποιείται σε αγορές όπως την Ν. Κορέα ενδέχεται η πτώση να συνεχιστεί μιας και είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές αυτή τη στιγμή όπου μέχρι και απλοί πολίτες ασχολούνται με την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων σε καθημερινή βάση.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάθε Ιανουάριο γίνεται αυτό.

Το θέμα με την Ν. Κορέα ήταν fake news τελικά.

Πρόβλημα υπήρξε με την εξέλιξη του BitConnect σε απάτη όπου κόσμος έχασε τα λεφτά του.
Και με την φήμη ότι η Κίνα ψάχνεται τι να κάνει με τα crypto ( το πιο πιθανό να τα φορολογήσει και να βάλει και κανένα πλαφόν στην κατανάλωση ρεύματος ανά σπίτι/farm ).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now