stavros

Επιστροφή της Motorola με νέο flagship στα πρότυπα του iPhone X

Recommended Posts

Η Motorola, υπό τη διεύθυνση της Lenovo εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζει μια high end συσκευή που θα δανείζεται στοιχεία από το iPhone X.

 

 

Το smartphone θα ονομάζεται σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν Moto X5 και θα διαθέτει τη χαρακτηριστική "εγκοπή" στο πάνω σημείο με τα στοιχεία της οθόνης όπως το σήμα και τον πάροχο να εμφανίζονται αριστερά και δεξιά της. Παράλληλα θα είναι σχεδόν χωρίς όρια και η οθόνη των 5.9 ιντσών ανάλυση Full HD+ θα έχει λόγο πλευρών 18:9 όπως "επιτάσσει" η νέα εποχή και παρά το μεγάλο του μέγεθος στα χαρτιά, η συσκευή θα μπορεί να κάτσει εύκολα στο χέρι του χρήστη.

 

 

Αρκετά εντυπωσιακές φαίνονται και οι τέσσερις συνολικά κάμερες που θα έρχονται στο Moto X5, δύο πίσω καθώς και δύο στη πρόσοψη ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν θα αξιοποιούνται για face recognition, όπως στη περίπτωση του iPhone X της Apple. Στοιχεία όπως το hardware του παραμένουν άγνωστα για την ώρα αφού το DroidLife, που έφερε τις πληροφορίες στην επιφάνεια, έχει στη κατοχή του μόνο τη παρακάτω εικόνα.

 

 

1.jpg.df56e7a96f0c90137ac0ddfb8771aa2a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now