MetallicGR

Το Commodore 64 Mini έρχεται γεμάτο αναμνήσεις!

Recommended Posts

Τα τελευταία χρόνια έχουν γεμίσει... νοσταλγία με τη κυκλοφορία των NES Classic και SNES Classic, όμως ήρθε η ώρα για το mini Commodore 64 που αναμένεται σύντομα!

 

 

Η δημοφιλής κονσόλα του παρελθόντος αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος (η ημερομηνία δεν έχει αποσαφηνιστεί) με διαστάσεις στο 50% του αρχικού μεγέθους του Commodore 64, ενώ θα περιλαμβάνει μαζί και 64 παιχνίδια που άφησαν πραγματικά εποχή. Η εν λόγω "ρέπλικα" διαθέτει όλα τα νέα τεχνολογικά καλούδια για τη σύνδεσή του με την τηλεόραση όπως HDMI υποδοχή και δύο USB για τη σύνδεση των χειριστηρίων, επιτρέποντας έτσι το gaming και με δύο παίκτες. Ο δημιουργός του, η Retro Games, αναφέρει πως η κονσόλα θα διαθέτει και δύο emulation modes, το ένα με pixel filters θυμίζοντας την εμπειρία που είχαμε με τις CRT οθόνες, ενώ η δεύτερη θα είναι η pixel perfect μέθοδος.

 

 

 

Το κόστος της σύμφωνα με την ανακοίνωση θα βρίσκεται στα $95 και έτσι το C64 Mini αναμένεται να γίνει το νέο NES Classic, εξάπτοντας το ενδιαφέρον των retro gamers που έζησαν την εποχή εκείνη. Ανάμεσα στα παιχνίδια υπάρχουν και δημοφιλείς τίτλοι όπως το Avengers μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

557836-c64-mini-retro-computer.jpg.e7be7cac4cd484a0cf87f8c117e546b0.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now