MetallicGR

Η πιο πρόσφατη Denuvo στα χέρια των πειρατών!

Recommended Posts

Η hacking κοινότητα κατάφερε να σπάσει το πιο πρόσφατο DRM παιχνιδιών Denuvo 4.8 μόλις 3 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία της.

 

 

Η Denuvo 4.8 συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε τίτλους όπως το Assassins Creed Origins, το Need for Speed Payback και το Sonic Forces που θα δει πρώτο το bypass εκτελέσιμο για το DRM. Αυτό βέβαια ενδέχεται να μην μειώσει τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε χρήστες ακόμη και με ικανά συστήματα αφού πρακτικά το DRM προσπερνιέται χωρίς να αφαιρείται από τον τίτλο.

 

 

Με τη βοήθεια αρκετά ικανών προγραμματιστών η κοινότητα θα συνεχίσει να δουλεύει επάνω στα τωρινά παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως λειτουργικά "cracks" ακόμη και για τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ίσως γίνουν πραγματικότητα.

 

 

610ad18f-7b1e-4802-bba2-2d07ff61d0e8.jpg.f78cff8223016ed51f2b8d81a17fb9af.jpg

 

 

 

Στο παρελθόν εκπρόσωπος της ομάδας ανάπτυξης της μηχανής προστασίας Denuvo είχε αναφέρει πως στόχος του DRM από την αρχή του ήταν να καθυστερήσει τους πειρατές από την κυκλοφορία cracks και πειρατικών αντιτύπων, κάτι που πέτυχε με αρκετή επιτυχία αφού πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να δούμε λειτουργικές κόπιες στα γνωστά λημέρια του διαδικτύου. Έκτοτε μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού, μόλις είδαν πως η το Denuvo δεν προσέφερε κάτι στο παιχνίδι που προστάτευαν, αφαίρεσαν την προστασία μέσα από επίσημα updates. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κίνησης αποτελεί η Bethesda με το DOOM. Με βάση αυτά δε θα μας εκπλήξει εάν ακόμη περισσότερα studios αφαιρέσουν την Denuvo από τους τίτλους τους, βλέποντας πως έχει εν τέλει βοηθήσει στη διατήρηση των πωλήσεων σε ικανοποιητικά επίπεδα, τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας.

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Επίσης η εταιρία αλλάζει χέρια και πάει στην Ολλανδικής Irdeto, μια αντίστοιχη πλατφόρμα για προστασία λογισμικού.

 

https://irdeto.com/media-and-entertainment/irdeto-acquires-denuvo-bringing-together-decades-of-security-expertise-to-protect-the-gaming-industry.html

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now