MetallicGR

Η Apple θα τερματίσει τις πωλήσεις του iPhone X

Recommended Posts

Νέες πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η Apple ενδέχεται να σταματήσει τις πωλήσεις του iPhone X, εν όψει ενός νέου μοντέλου.

 

 

Σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple δεν πρόκειται να μειώσει την τιμή του smartphone αλλά αντί για αυτό θα διακόψει τις πωλήσεις του μιας και ήδη ετοιμάζει τον διάδοχό του. Το iPhone X κυκλοφόρησε στα τέλη του 2017 με προτεινόμενη τιμή $999, που το τοποθετούσε στα πιο ακριβά της αγοράς, έχοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το FaceID και την ιδιαίτερης σχεδίασης οθόνη, αμφότερα features που χαρακτηρίστηκαν έντονα από την κοινότητα.

 

 

Ο Kuo αναφέρει πως μειώνοντας την τιμή - όπως θα ήθελαν αρκετοί - θα προκαλέσει πρόβλημα στις πωλήσεις των υπόλοιπων συσκευών της (όπως του επερχόμενου iPhone με το FaceID) οπότε η διακοπή της λειτουργίας του είναι πιο πιθανή, κάτι που πιστεύει και ο δημοφιλής αναλυτής. Επιπλέον, πηγές θέλουν την Apple να ετοιμάζει και την Plus έκδοση που θα αυξήσει το μέγεθος διατηρώντας τα features του πρώτου της μοντέλου αλλά και την τιμή του.

 

 

 

 

iphone-x-silver.thumb.jpg.a77e8f43455e6d9315284f6d08cc38c6.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όπως και να το δεις, το τηλέφωνο υπήρξε μόνο και μόνο σαν "απόδειξη" για την apple ότι μπορεί και αυτή να κάνει bezzeless κινητό, αδιαφορόντας πλήρως για άλλα features που οι χρήστες έχουν ακόμα ανάγκη.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now