MetallicGR

MSI ARMOR 2X RX 570 με νέα εμφάνιση και backplate!

Recommended Posts

Η MSI ετοιμάζει μια ακόμη ARMOR κάρτα γραφικών με AMD GPU, backplate και πιθανώς χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις.

 

 

 

Η MSI διαθέτει και την GAMING σειρά καρτών που έχει πρακτικά τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων, αφήνοντας την ARMOR 2X με το γνωστό λευκό - μαύρο σύστημα ψύξης, όμως η εν λόγω υλοποίηση παντρεύει όμορφα αυτές τις δύο υλοποιήσεις σε μια κάρτα. Η ARMOR 2Χ RX 570 φέρει τον βελτιωμένο Polaris πυρήνα της AMD με τους 2048 πυρήνες και τους αυξημένους χρονισμούς προσφέροντας αρκετά καλές επιδόσεις σε 1080p gaming, ή mining μιας και ο μεγαλύτερος όγκος των καρτών έχει καταληφθεί από τους miners σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

 

 

 

rAgg58SHsFPTwxgx.thumb.jpg.05ae48f5683fb5c65fb3f13eccbb0cb6.jpg

 

 

 

Στα αξιοσημείωτα, βρίσκουμε τους δύο TORX ανεμιστήρες (από τις παλιές γενιές καρτών της εταιρίας) αλλά και τον εντελώς διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό με κόκκινο backplate και πρόσοψη που της βοηθούν στη μοναδική εμφάνιση. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την τιμή αλλά ούτε και για τους χρονισμούς που θα έχει η νέα κάρτα της MSI.

 

 

 

lgHOakE2AofX97Pc.jpg.4437e9b710529a5f365ac7bdae9b2473.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θέλουμε να δούμε νέες gpu, και από την amd, πέρασαν 2 χρονάκια σχεδόν με τις polaris, ήρθε η στιγμή να ανέβει λίγο ο πύχης! Ομορφούλα κάρτα όμως και επιτέλους η msi βάζει backplates και στις ποιο φθηνές κάρτες τις...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, asder said:

Τότε η απορία σου πρέπει να επεκταθειερζι τις 1080 και Νέγκα αφού όλες έχουν την τιμή της 1080τι

  1. δεν το ξέρω φίλε αλλά δίκιο θα έχεις! πιθανές κάρτες που θα αγόραζα είναι σε αυτή την κατηγορία και για αυτό δεν ξέρω τι γίνετε παραπάνω!  επίσης είναι παράξενο που σε αυτή την κατηγορία η nvidia 1060 βγαίνει πιο φτηνά από την rx570! τι έγινε ? η ati καβάλησε το καλάμι?
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Alex1001 said:
  1. επίσης είναι παράξενο που σε αυτή την κατηγορία η nvidia 1060 βγαίνει πιο φτηνά από την rx570! τι έγινε ? η ati καβάλησε το καλάμι?

Μάλλον οι 570 τα πάνε καλύτερα στο mining

ΥΣ: Νόμιζα ότι μετά τη Radeon Pro Duo το είχαν παρατήσει το σπόρ των διπλών gpu...!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now