MetallicGR

Music Streaming πλατφόρμα μέσω του Ethereum network!

Recommended Posts

Μια "επαναστατική" κίνηση από τους δημιουργούς του Voise έρχεται να αλλάξει το τοπίο της μουσικής βιομηχανίας, βάζοντας κομμάτια τραγουδοποιών στο Ethereum blockchain.

 

 

Σύμφωνα με το άρθρο της πηγής, οι δημιουργοί μουσικής δεν ανταμείβονται αρκετά από τις αναπαραγωγές και τα κλικς που λαμβάνουν σε μεγάλες υπηρεσίες όπως το Spotify, το οποίο παρά τα θετικά που προσφέρει το on demand streaming των αγαπημένων μας κομματιών, εξακολουθεί να δίνει το ελάχιστο στους μουσικούς. Εκεί έρχεται να βοηθήσει η υπηρεσία Voise, που είναι ουσιαστικά μια πλατφόρμα που βασίζεται στο Ethereum blockchain προσφέροντας έναν τρόπο στους μουσικούς να αναδείξουν την δουλειά τους στους fans τους λαμβάνοντας το 100% των εσόδων.

 

 

Μιας και η blockchain όχι μόνο του Ethereum αλλά και άλλων μεγάλων κρυπτονομισμάτων λειτουργεί χωρίς μεσάζοντες, έτσι και η διανομή των κομματιών θα γίνεται με το πρωτόκολλο peer to peer ενώ τα έσοδα θα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στον δημιουργό της μουσικής. Οι τελικοί χρήστες στη πορεία θα μπορούν να δουν τη μουσική και να κατεβάσουν τα κομμάτια που τους αρέσουν πληρώνοντας το απαραίτητο αντίτιμο. Το blockchain, όπως και σε κάθε άλλο transaction που γίνεται στο δίκτυο, θα λαμβάνει ένα πολύ μικρό fee (gas) για την συναλλαγή για να μπορέσει να "τροφοδοτήσει" την πληροφορία σε ολόκληρο το δίκτυο. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο voise.com.

 

 

 

 

voise-cover.jpg.9cee95e164b93cfa634b9b68350e4f46.jpg

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now