stavros

Στις 25 Φεβρουαρίου η Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy S9

Recommended Posts

Όσο πλησιάζει η ημέρα ανακοίνωσης του νέου Galaxy S9 της Samsung, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

 

Μετά από τα πρώτα leaks για τα specs των Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus και τα πρώτα επίσημα inputs που είχαμε για την παρουσίαση των φετινών flagships της εταιρείας, ένα νέο leak έρχεται αυτή τη φορά από το VentureBeat.

 

 

image.png.418a7748b05b2f73f1e1e05a4dde99b4.png

 

 

Σύμφωνα με το το VentureBeat τα δύο flagships εκτός από τις διαστάσεις των Super AMOLED οθονών των δύο μοντέλων (5,8-inch για το S9 και 6,2-inch για το S9+), τα δύο μοντέλα διαφοροποιούνται και σε άλλα χαρακτηριστικά τους. Πιο συγκεκριμένα, το μικρό S9 (με κωδική ονομασία Star) θα έρχεται με 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη, ενώ το μεγαλύτερο S9+ (με κωδική ονομασία Star 2) με 6GB/128GB. Εδώ ίσως δυσαρεστηθούν όσοι θα ήθελαν να επιλέξουν το μικρότερο σε μέγεθος smartphone αλλά χωρίς επιπλέον "εκπτώσεις" στα λοιπά χαρακτηριστικά του.

 

 

Οι διαφοροποιήσεις όμως δεν σταματούν μεταξύ των μοντέλων, αλλά και μεταξύ των χωρών προορισμού και τα δύο μοντέλα θα έρχονται με δύο επεξεργαστές. Έτσι στις Η.Π.Α. και Κίνα θα φέρουν έναν Snapdragon 845 της Qualcomm, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τα δύο μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με τον δικό τους Exynos 9810. Και τα δύο μοντέλα θα έρχονται με ανανεωμένο hardware & software.

 

 

Εκτός των παραπάνω αρκετά εντυπωσιακές αναμένονται και οι κάμερες που θα είναι ενσωματωμένες, οι οποίες εκτός από την ανίχνευση κίνησης και το "super slow-mo” (εγγραφή video σε 720p με 480fps), και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μεταβλητό διάφραγμα (μηχανική προσαρμογή σε f/2.4 και f/1.5) στις κύριες κάμερες των 12 megapixel.

 

 

Άλλη μια διαφοροποίηση μεταξύ των δύο μοντέλων είναι η δεύτερη απλή (σταθερό διάφραγμα) κάμερα των 12 megapixel που διαθέτη το S9+.

 

 

image.png.22d86e2214b47aa62a135cc1c4d41af5.png

 

 

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες ημέρες τα δύο μοντέλα θα ανακοινωθούν στην Mobile World Congress στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η κυκλοφορία τους στην αγορά αναμένεται στις 16 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

 

Πηγή,  Via

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now