MetallicGR

To Ink to Code μετατρέπει πρόχειρα σχέδια σε UI!

Recommended Posts

Η Microsoft μας δείχνει πως μια απλή ιδέα σε ένα χαρτί μπορεί να γίνει πραγματικότητα με το νέο της project.

 

 

Ιδέες υπάρχουν πολλές και συνήθως καταγράφονται σε περίεργα σημεία όπως χαρτοπετσέτες - εάν βρισκόμαστε έξω - ή ένα απλό κομμάτι χαρτί. Το Ink to Code είναι πρακτικά ένα από τα garage projects της Microsoft και στόχο έχει να μετατρέψει τις πρόχειρες ιδέες σε κάτι χρήσιμο και λειτουργικό.

 

 

 

Αρχικά το Ink to Code είναι μια protype εφαρμογή που διατηρεί όμως την ίδια λογική με την... χαρτοπετσέτα. Ο χρήστης, μέσα από ένα λιτό και κατανοητό interface, μπορεί να ζωγραφίσει στον κενό χώρο και η εφαρμογή θα μετατρέψει αυτόματα την γραφή σε κώδικα, όμοιο με αυτόν των apps που συναντάμε στο Universal Windows Platform ή ακόμη και για άλλες πλατφόρμες όπως το Android.

 

 

generate-images.thumb.png.188cd24f8a475e7aba1a1b46a67f156f.png

 

 

 

Στόχος της Microsoft είναι η δημιουργία εφαρμογών εύκολα ακόμη και από ανθρώπους που έχουν μια ιδέα όμως δυσκολεύονται στην υλοποίησή της. Πρόσφατα παραδείγματα του συγκεκριμένου project είναι ο Microsoft Launcher (πρώην Arrow Launcher), ένα launcher app για Android OS το οποίο δρα ως αρχική σελίδα προσφέροντας παράλληλα πληροφορίες στον χρήστη. Ο Microsoft Launcher βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους καλύτερους launchers για το λειτουργικό της Microsoft.

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now