MetallicGR

Φήμη: Η Microsoft θα εξαγoράσει την EA Games;

Recommended Posts

Η πρόσφατη φήμη που κυκλοφορεί θέλει την Microsoft να εξαγοράζει την EA Games, ενώ υπάρχουν κι άλλα ονόματα από την τωρινή gaming σκηνή στην ατζέντα.

 

 

Πηγές που μίλησαν στο μέσο Polygon αναφέρουν πως η Microsoft έχει δημιουργήσει συνθήκες που μπορούν να ευνοήσουν την εξαγορά μιας μεγάλης εταιρίας όπως η EA Games, μπαίνοντας έτσι στον χώρο του gaming ακόμη πιο δυνατά. Αυτό σύμφωνα με πηγές μπορεί να σχετίζεται και με την πρόσφατη τοποθέτηση του Phil Spencer, του gaming τμήματος της εταιρίας, στην ηγετική ομάδα των ανθρώπων της Microsoft στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο CEO Satya Nadella, με τον Spencer να έχει μεγαλύτερη ελευθερία για υλοποίηση των ιδεών του.

 

 

 

 

 

spencer.jpg.8dbc2819a888bb6e1fa3737db05c7e63.jpg

 

 

 

 

Εκτός από το πρόσωπο της EA Games, υπάρχουν νύξεις και για εξαγορά της PUBG Corp, της εταιρίας που αναπτύσσει το ομώνυμο παιχνίδι για PC που πρόσφατα ήρθε και στην πλατφόρμα του Xbox σημειώνοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη επιτυχία έχοντας πάνω από 4 εκατομμύρια παίκτες τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Επιπρόσθετα λέγεται πως η εν λόγω συμφωνία με την PUBG επεκταθεί στο μέλλον χωρίς όμως να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now