MetallicGR

Cryptomining ASIC ετοιμάζει η Samsung!

Recommended Posts

Η Samsung λέγεται πως έχει λάβει μια μεγάλη παραγγελία από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής πελάτη για τον οποίο θα σχεδιάσει ASIC για cryptocurrency mining.

 

 

Η μεγάλη είδηση της ημέρας μας έρχεται από την Samsung και κατά τα λεγόμενα των πηγών ετοιμάζει mining ASICs για Bitcoin, ενώ δεν αναφέρεται κάποιο άλλο κρυπτονόμισμα για την ώρα. Η Samsung θα διαθέσει τον ASIC miner για έναν συγκεκριμένο πελάτη (εταιρία) στην Κίνα όμως για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μέσων της βιομηχανίας, η κορεάτικη κατασκευάστρια ημιαγωγών με αυτή τη κίνηση θα αυξήσει κι άλλο τα έσοδά της από την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

 

 

AP5250Better.thumb.jpg.d38a27161be6004048422a9e4c2438a6.jpg

 

 

 

Στο ίδιο μονοπάτι βέβαια οδεύουν και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές της βιομηχανίας όπως η TSMC η οποία συνεργάζεται με την Bitmain η οποία μάλιστα έχει κλείσει μεγάλο μέρος της παραγωγής της Ταϊβανέζικης εταιρίας για το 2018.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται.
Αν βγάζανε κάτι για Ethereum ( που δεν είναι καν το πιο mineable νόμισμα, οι πιο πολλοί miners βγάζουν άλλα νομίσματα που δεν παίζει να έχετε ακούσει καν ποτέ ) θα ήταν... κάρτα γραφικών με καλύτερες επιδόσεις από αυτές των AMD & nVIDIA.

Αυτό όμως δεν είναι ούτε επεξεργαστής κινητού βασισμένος στο design της ARM ούτε έτοιμο design πρός παραγωγή από AMD/nVIDIA/Intel...


GPU επιδόσεων nVIDIA & AMD δεν βγαίνει έτσι εύκολα ( εκτός και αν πάρεις όλους τους καλούς engineers των AMD & nVIDIA την ίδια στιγμή σε νέα εταιρία και τους δώσεις άπλετο funding & χρόνο για να φτιάξουν κάτι νέο )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now