MetallicGR

Η Amazon θέλει οι παραγγελίες να προχωρούν πιο γρήγορα!

Recommended Posts

Με μια νέα πατέντα η εταιρία επιθυμεί καλύτερο έλεγχο των εργαζομένων της για να αποφύγει πιθανές παρατυπίες σε παραγγελίες και όχι μόνο!

 

 

Την είδηση μεταφέρει το GeekWire και αναφέρεται σε ένα περικάρπιο το οποίο παρακολουθεί τις κινήσεις των χεριών των υπαλλήλων χρησιμοποιώντας υπερήχους και διάφορες επιπλέον συχνότητες. Το σύστημα στέλνει τα σήματα από τα χέρια των υπαλλήλων φροντίζοντας πως θα κάνουν τις σωστές κινήσεις όσον αφορά την τοποθέτηση των προϊόντων στους σωστούς 'κάδους'. Επιπλέον το περικάρπιο θα περιλαμβάνει και σύστημα για καταγραφή προϊόντων (κοινώς scanner) χωρίς την ανάγκη για κάποια έξτρα συσκευή που θα πρέπει να βρίσκεται στο χέρι του χρήστη. Η Amazon τοποθετήθηκε στο θέμα και ανέφερε πως η καταγραφή των κινήσεων των χεριών θα γίνεται σε σχέση με τους κάδους των προϊόντων ώστε να γίνει πιο γρήγορη η διαδικασία καταγραφής και προώθησης των παραγγελιών, με στόχο οι υπάλληλοι να γίνουν πιο αποδοτικοί.

 

 

 

573639-amazon-warehouse-worker.jpg.c6c9181be3ce3be813ae754161a90ea1.jpg

 

 

Η πατέντα ήρθε στο φως πριν δύο χρόνια όμως λέγεται πως οι παραπάνω συσκευές θα γίνουν πραγματικότητα κάποια στιγμή για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους στις χαοτικά μεγάλες αποθήκες της Amazon σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για "παρακολούθηση" των υπαλλήλων, η κίνηση ενδέχεται να αποτρέψει λάθη όπως τα ψεύτικα Ryzen chips του περασμένου καλοκαιριού.

 

 

 

484290-amazon-wristband-tracking-patent.jpg.0f7833ffef10811437b32e55fc4f33c8.jpg

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now