MetallicGR

Η Thermaltake θέλει να μιλήσετε στο PSU σας!

Recommended Posts

Καινοτόμα χαρακτηριστικά έρχονται στη νέα σειρά τροφοδοτικών της εταιρίας δίνοντας τη δυνατότητα για έλεγχο με τη φωνή!

 

 

Με "AI δυνατότητες" όπως αναφέρει η Thermaltake στο επίσημο δελτίο τύπου της, η νέα σειρά τροφοδοτικών της θα υποστηρίζει το νέο AI Voice Control για έλεγχο του φωτισμού σε ένα "έξυπνο" και RGB τροφοδοτικό της σειράς Toughpower iRGB PLUS Titanium ή Platinum.

 

 

Μέχρι πρότινος ο χρήστης μπορούσε να δει τις τάσεις του τροφοδοτικού του σε πραγματικό χρόνο μέσα από μια εφαρμογή η οποία μιλούσε με αυτό μέσω USB μεταφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Πλέον η Thermaltake το πάει ένα βήμα παραπέρα ενσωματώνοντας και φωνητικές εντολές, που τρέχουν χάρη στη νέα της εφαρμογή DPS G, μια εφαρμογή που διατίθεται αρχικά μόνο για iOS χωρίς να αναφέρεται το Android για την ώρα.

 

 

 

 

 

Με την εν λόγω εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να αλλάξει κατά βούληση χρώματα, εφέ και φωτεινότητα στον RGB ανεμιστήρα του τροφοδοτικού του ενώ εάν ο χρήστης έχει εγκατεστημένα στο PC του και άλλα προϊόντα της Thermaltake - όπως ανεμιστήρες - μπορεί να τους ελέγξει το ίδιο εύκολα μέσα την ίδια εντολή/εφαρμογή. Τέλος μέσα από το ίδιο Smart Power Management σύστημα ο χρήστης μπορεί να δει και άλλες πληροφορίες για το τροφοδοτικό του όπως τις τάσεις των γραμμών αλλά και ιστορικά δεδομένα από διάφορες κάρτες επέκτασης όπως κάρτες γραφικών.

 

 

 

mainmobile.thumb.jpg.962ed949df7e68c57e8150dc1ad6f8df.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now