MetallicGR

Η Google ετοιμάζει κάτι για την Gaming αγορά

Recommended Posts

Λέγεται πως η εταιρία μάλιστα αναπτύσσει την άγνωστη για την ώρα συσκευή εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια.

 

 

Η Google ετοιμάζει το project Yeti, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για την ώρα το κατατάσσουν στην κατηγορία του gaming hardware. Οι πληροφορίες που έρχονται από το συνδρομητικό The Information λένε πως η Google έχει στα σκαριά μια game streaming υπηρεσία η οποία θα προσφέρεται είτε στα τωρινά Chromecast συστήματα ψυχαγωγίας είτε σε κάποια νέα gaming πλατφόρμα - κονσόλα.

 

 

Το 2013, αντίστοιχες φήμες πως η Google ετοιμάζει μια gaming κονσόλα είχαν κάνει την εμφάνισή τους για πρώτη φορά, όμως δεν ξανακούσαμε ποτέ ξανά για το θέμα, μέχρι που αντικρίσαμε το Asus Nexus Player το 2014, το οποίο πρακτικά έθεσε τις βάσεις για τα τωρινά Chromecast συστήματα. Το συγκεκριμένο είχε και δικό του χειριστήριο (εικονιζόμενο) το οποίο ανέπτυσσε η ASUS ενώ το hardware ήταν και της Intel.

 

 

Αυτή τη στιγμή οι φήμες αναφέρονται ακριβώς στο ίδιο πράγμα, όμως υπάρχουν πιο βάσιμα στοιχεία μιας και δύο τουλάχιστον στελέχη της Google εργάζονται πάνω στο project. Μένει λοιπόν να δούμε εάν το project Yeti θα αποτελέσει το νέο μεγάλο θέμα που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον, ή αν θα ακυρωθεί, όπως οι πρόσφατες δοκιμές της εταιρίας στον gaming τομέα.

 

 

nexus-player-pad-640x444.jpg.34bdced925115aa9f219e133119c3141.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now