MetallicGR

Η Samsung και ο νέος της SSD των 30TB!

Recommended Posts

Η κορεάτικη εταιρία θα δελεάσει την enterprise αγορά με έναν νέο SSD ο οποίος φέρει την διαστημική χωρητικότητα των 30TB.

 

 

Η Samsung αναφέρεται στον SSD ως μια μεγάλη επιτυχία στον χώρο της αποθήκευσης αφού κατάφερε να συνδυάσει 32 από τα νέα της NAND flash του 1TB έκαστο συνθέτοντας έτσι τον νέο PM1643. Ο SSD διαθέτει συνολικά 30.72 TB διαθέσιμου χώρου και έτσι διπλασιάζει τη χωρητικότητα από τον προηγούμενο SSD της των 15.36 TB.

 

 

Καίριο ρόλο παίζουν οι 32 μνήμες του 1TB, από τις πρώτες δηλαδή 512Gb μνήμες V-NAND τεχνολογίας της εταιρίας που προσφέρουν παράλληλα ταχύτητες 2100MB/s σε συνθήκες sequential read και περί τα 1700MB/s σε sequential write κάνοντάς τον από τα πιο γρήγορα 2.5" drives της αγοράς.

 

Παράλληλα, ο SSD περιλαμβάνει πολλές σημαντικές προστασίες και error correction ειδικά για enterprise χρήστες ενώ ενσωματώνει μια από τις μεγαλύτερες cache που φτάνει τα 40GB αποτελούμενη από DDR4 DRAM. Τέλος, αν και μιλάμε για έναν enterprise τύπου SSD, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η εν λόγω τεχνολογία μπορεί με τον χρόνο να περάσει και σε οικιακά προϊόντα, όπως συμβατικούς SSD και M.2, ρίχνοντας την ίδια στιγμή και το κόστος σε πιο εύπεπτα επίπεδα.

 

 

HDMSo6U7bd5LiNkK.thumb.jpg.dd4f3614a3bdbb2cf1bf57ccf4ea9482.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now