stavros

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy's The Division 2!

Recommended Posts

Το Tom Clancy's The Division αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα video games της Ubisoft. Όταν κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016, είχε πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό κάνοντας το μεγαλύτερο first-week launch για νέο game franchise. Ο καιρός πέρασε και παρά τα updates και DLCs, η φθορά ήταν αναπόφευκτη. Έτσι, η Ubisoft αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια ριζική ανανέωση και μόλις χθες ανακοίνωσε τον ερχομό του Tom Clancy's The Division 2.

 

 

Division2.2.thumb.png.b67d9cbbd685c58b14988638ceeca214.png

 

 

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού γίνεται από την Massive Entertainment σε συνεργασία με τις Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai και Ubisoft Bucharest, πάνω σε μία ανανεωμένη έκδοση της Snowdrop engine.

 

 

Η ανακοίνωση της Ubisoft ήταν λιτή, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας, story κλπ., παρά μόνο ότι στο Division προστίθεται μία νέα κατηγορία κατορθωμάτων (achievements) με την ονομασία "Shields" μέσω της οποίας θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε special rewards του Division 2 όταν αυτό κυκλοφορήσει.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην E3 2018, 12 - 14 Ιουνίου.

 

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now